RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nikita banket tsjekker

(FOTO: APOLLOBOXING.NO)
Sist oppdatert:
Melhus-gutten Nikita Dubunin banket en etablert bokser foran 7000 mennesker i Berlin lørdag.

- Jeg hadde kontroll på ham hele veien! Det var helt sykt! Kjempebra! smalt det fra en meget glad og fornøyd Apollo-bokser etter kampen til TV 2 Nettavisen.

Dette var den talentfulle 19-åringens tredje profesjonelle kamp. Og det mot en 28 år gammel etablert tsjekker som har bokset 30 profesjonelle kamper.

- Han ble stående i guard det meste av kampen, mens jeg var flink til å bevege meg. Han var tøff, det var han, men jeg bokset virkelig kjempebra! forklarer Dubunin kampen som gikk over seks runder.

Nikita Dubunin proffdebuterte med seier over Vladimir Tazik fra Slovenia i midten av oktober. To uker senere fulgte 19-åringen opp med å knuse rumeneren Pavel Florin Madalin. Etter det har lett middelvekt-bokseren fra Apollo valgt å lade opp til årets største boksehappening - lørdagens stevne i Berlin.

- Han var taktisk brilliant! Tenk deg sjøl, en 19 år gammal guttunge med to proffkamper å vise til, foran 6000-7000 mennesker på tribunene, som banker en skikkelig murstein av en mann, sa en meget lykkelig trener Helge Wærøy til TV 2 Nettavisen i garderoben etter oppgjøret.

Wærøy var tydelig stolt av eleven sin.

- Dette er virkelig det beste jeg har sett ham bokse. En strålende kamp av Nikita. Tsjekkeren starta et angrep, Nikita svarte, og tok initiativet. Tsjekkeren starta et nytt angrep, Niktita svarte igjen, og overtok initiativet. Han var helt overlegen!

Stevnet i Max Schmeling Halle i Berlin lørdag inneholder blant annet en tittelkamp i VM mellom tungvekterne John Ruiz og Nicolay Valuev.

Mohammed Alis datter, Laila Ali, skal også bokse, og publikum får igjen anledning til å bivåne den evigunge ex-verdensmesteren Evander Holyfield, som gjør et nytt forsøk med boksehanskene på.

Men sett med norske øyne, er kveldens høydepunkt utvilsomt kanonkampen for Melhus-gutten Nikita Dubunin.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere