*Nettavisen* Sport.

Nilsen lyrisk

Foto: hesteguiden.com

Travtrener Per Ludvig Nilsen hadde kanontro på sin egen Troll Hjalmar under tirsdagens lunsj-V5 på Momarken og da er det ingenting å lure på.

21.01.14 11:05

En ny spennende dag for spillerne står for tur denne tirsdagen, og først kan det spillende publikum hos Norsk Rikstoto sette sine innsatser til et V4-spill til Eskilstuna hos søta bror.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under

HTML EMBED

Siden er det V5-spill til en lunsjomgang på Momarken i Østfold som gjelder, før det er V65-spill til Forus i Stavanger samt V64-spill til Jägersro i Sverige på kvelden som runder av denne tirsdagen.

I lunsjen på Momarken i dag har Sportspill innhentet solid info på 9 Troll Hjalmar i V5-2, og da setter vi et bankerspill. Det er to store favoritter på farten i Østfold i dag, og da snakker vi om hhv 11 Tarzan Simoni i V5-3 og 6 Banker Fly i V5-4.

Førstnevnte har et litt kinkig bakspor å knives med, mens sistnevnte ikke virker til å være helt i vater om dagen (slo på en umotivert galopp sist). Da jakter vi smellen i de to løpene, og da er det en spennende lunsj vi har i vente i dag.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten

Innleveringsfrister Momarken
V5 kl. 13.37
DD kl. 14.12

HTML EMBED

Nilsen lyrisk, og vi liker hesten
Da er det ikke vanskelig å gå på et bankerspill på favoritten 9 Troll Hjalmar i et kaldblodsløp i V5-2 på Momarken i lunsjen i dag, og vi tror 5-åringen til Nilsen bokfører den andre strake triumfen i dag. Hesten avsluttet strålende til sølv på 32.5 full vei etter hindringer på veien i den nest siste starten, og sist ble det seier.

I følge trener og kusk Per L. Nilsen, som undertegnede var i kontakt med på tlf. i helgen, kjørte Nilsen ikke en meter sist, og han har trent som en demon etter den starten. Nilsen mener han kan kjøre ned mot 30.0 full vei, og når vi synes dette ligner en solid grunnlagsklatrer, bankerspiller vi mot billig motstand i dag.

Vi går tynt
I et varmblodsløp i V5-finalen synes vi tre hester hever seg over mengden, og det er svært spennende når Eirik Høitomt setter seg opp bak 1 Super Bob. 5-åringen har nå fått to løp i kroppen etter litt pause, og da tror vi han er seiersaktuell i dag. Han fikk fjerde på 18.2 over 2660 meter sist, og da mistet han en sko til slutt.

Således ikke helt kjørbar siste biten, og da var innsatsen solid. Det har vært en del stang ut for 5 C.C. Queen Weber nå på slutten, og hun har blitt matchet i tøffe lag. Hoppa er således bedre enn raden, og seiersaktuell i dag. Kapasiteten er ikke så verst på 3 Royal Chocolate, og han kan ventes forbedret med løp i kroppen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.