*Nettavisen* Sport.

Nilsson for dyr for Brann

Foto: Bendiksby, Terje (SCANPIX)

Brann har trukket seg fra kampen om Pelle Nilsson. Nå er veien åpen for Rosenborg.

29.06.07 09:18

Brann og Rosenborg har begge vært på frierferd til Skien.

Det virker avgjort at Pelle Nilsson kommer til å forlate Odd Grenland i sommer og de to topplagene har begge den svenske midtstopperen høyt på ønskelisten.

- For kostbart
Men nå har Brann innsett at de økonomiske musklene på Lerkendal ble for store for dem.

- Utfra den helheten vi er blitt forespeilet, så er dette blitt for kostbart for Brann og vi har valgt å si til Odd at vi ikke lenger er interessert, sier sportslig leder Roald Bruun-Hansen til TV 2 Sporten.

For Rosenborg har lagt spissen Yssouf Kone i potten. Branns spillerstall gir ikke rom for å sende en spiller på det nivået i bytte. Dermed måtte rødtrøyene kompensere med penger.

- Vi var villig til å gi en god del. Dette er en høyt profilert spiller, i rett alder og med et utviklingspotensial. Vi hadde en grense og valgte å stoppe ved denne grensen, forklarer Bruun-Hansen.

Går for Walde?
Han innser at Brann ikke har vært gode nok defensivt denne sesongen. Nå kan Løv-Ham-kaptein Knut Walde bli mannen Brann henter inn for å tette et lekk forsvar. Med elleve baklengsmål på 13 kamper, er Løv-Ham det laget som har sluppet inn færrest mål i de to øverste divisjonene. Stabæk og Vålerenga har også elleve baklengs, men har bare spilt tolv kamper.

- Knut Walde er en lokal spiller som har gjort veldig gode prestasjoner i Løv-Ham, som vi har hatt i Brann tidligere, som vi kjenner godt og som er interessant, innrømmer sportssjefen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag