*Nettavisen* Sport.

NISO-Morgan ny Lyn-sjef

Foto: Øyvind Haugen (Nettavisen)

ULLEVAAL (TV 2 Nettavisen): Lyn presenterte fredag NISO-leder Morgan Andersen som ny sportsdirektør i klubben. - Det var en utfordring jeg ikke klarte å si nei til, forklarte Andersen.

26.09.03 17:08

Morgan Andersen slutter som leder for spillerforeningen NISO, og tiltrer 1. november stillingen som sportsdirektør i Lyn.

Gode kontakter

- Morgan er godt kjent i fotballmiljøet og har et utstrakt kontaktnett, forklarte Lyns eier, Atle Brynestad, på pressekonferansen fredag ettermiddag.

Den nye sportsdirektøren får blant annet ansvaret for kontraktsforhold og kjøp, salg og lån av spillere. Men først og fremst skal han hjelpe klubben med å finne en ny hovedtrener. Tommy Berntsen ønsker som kjent ikke å fortsette som spillende trener etter årets sesong.

- Jeg liker konseptet, og har et godt forhold til Lyn fra tiden i NISO. Brynestad har alltid vært ryddig i alle forhold hvor NISO har vært involvert. Det var en av grunnene til at jeg sa ja til denne jobben, sa Andersen til TV 2 Nettavisen.

Populær blant spillerne

Ansettelsen av Morgan Andersen ble svært godt mottatt i Lyns krevende spillergruppe, om man skal tro spillende trener Tommy Berntsen og eier Atle Brynestad.

- Jeg er meget godt fornøyd med ansettelsen av Morgan som sportsdirektør. Jeg tror Morgan er rett person, og ser fram til et godt samarbeid med ham, kommenterte Berntsen.

Hva skjer med NISO?

Ifølge Andersen vil NISO klare seg godt uten sin avtroppende leder. Inntil vårens forbundsting er juristen Silje Johannesen konstituert som forbundsleder i spillerforeningen.

- Jeg føler at NISO er i trygge hender. Vi har brukt mye tid de siste par årene på å lære opp folk, og jeg tror vi har lagt et sterkt fundament, mente Andersen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.