Nistelrooy sikker på målformen

Ruud van Nistelrooy er sikker på at han snart vil være tilbake på scoringssporet igjen. Bare han får nok kamper.

13.09.04 11:00

Den nederlandske superspissen spilte sin første kamp for Manchester United på lørdag, da det ble 2-2 mot Bolton på Reebok Stadium. Van Nistelrooy ble operert for brokk i sommer, og viste tydelige tegn på at han mangler et godt stykke før toppformen er intakt.

United-boss Sir Alex Ferguson innrømmet etter kampen at han gamblet med å sette van Nistelrooy rett inn på laget, men spissen selv føler det var nødvendig med tanke på å få den kamptreningen han trenger.

- Jeg er glad jeg fikk spille 75 minutter. Det var positivt. Det eneste jeg trenger nå, er flere kamper, sier han til Sky Sports.

United spilte uavgjort for tredje kamp på rad, og er nå ni poeng bak Arsenal etter bare fem spilte kamper. Van Nistelrooy sier at laget straks må tilbake på vinnersporet igjen.

- Vi kan ikke engang tenke på andre lag akkurat nå. Vi må fokusere på oss selv og begynne å vinne kamper. Vi har bare tapt én kamp, men vi har spilt altfor mange uavgjorte. Det er opp til oss å snu disse uavgjort-kampene til seire. Hvis vi kan spille som et lag og spille bra sammen, er jeg overbevist om at vi kan få fart på sakene, sier han.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag