RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nistelrooy sugen på revansje

Sist oppdatert:
Ruud van Nistelrooy innrømmer at forrige sesong var en skuffelse. Nederlenderen er revansjesugen.

Ruud van Nistelrooy scoret bare 16 mål forrige sesong, og vant null og niks med Manchester United. Mange engelske fotballfans er nok ganske fornøyd med akkurat dét - men for Manchester United og klubbens fans er dette nesten en katastrofe. Så dominerende har United vært i engelsk fotball det siste tiåret.

- Det er ingen tvil om at forrige sesong var skuffende. Ikke bare for meg, men også for hele laget, sier Ruud van Nistelrooy ifølge Sky Sports.

Nederlenderen har ifølge Soccerbase scoret 126 mål på 161 kamper for Manchester United. Etter henholdsvis 36, 44 og 30 mål de tre første sesongen, er det ikke unaturlig at forventningene til nederlenderen er skyhøye. Kommende sesong akter 29-åringen å innfri.

- Det er ingen tvil om at forrige sesong var den mest frustrerende i min tid i Manchester United. Men jeg ønsker ikke å glemme forrige sesong. Vi kan bruke den som motivasjon for denne sesongen. I alle spillerne her er det et behov for å vise andre at vi fortsatt tilhører de beste, sier Nistelrooy.

Manchester United skal i sommer på turné i Østen. Laget sesongåpner mot Everton på Goodison Park 13. august.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere