Gå til sidens hovedinnhold

Njård roper varsku

Opprykk til eliteserien er mer eller mindre skrinlagt for i år, men Njårds håndballdamer sier klart ifra at de skal til eliteserien i 2014.

LØRENSKOG: Onsdag kveld slo et reservepreget Njård tabelljumbo Fjellhammer på bortebane 30-25 med bare ni spillere i stallen.

– Vi har to fra førstesekseren her i dag, og bruker unge spillere for å hvile resten av spillerne. Det er ingen kjempekamp av oss, men den er helt ok, oppsummerer trener Dalibor Sedjak.

Dårlig sjanse

Njård ligger for øyeblikket på fjerdeplass med 28 poeng på 20 kamper.

Over ligger Nordstrand med samme antall poeng, men bare 17 spilte kamper.

Tabelltoer Skrim har 29 poeng på 18 kamper, og serieleder Fredrikstad har 30 poeng på 19 kamper.

– Vi har veldig dårlige sjanser for å rykke opp. Nordstrand og Fredrikstad har bygget et lag over lengre tid enn oss, og har et høyere topp- og bunnivå enn oss, sier Sedjak, og legger til:

– Men neste år er en helt annen sak.

LES OGSÅ: Njård tok full pott i Bergen

Lovende takter

Kampen mot Fjellhammer var preget av rotete spill og mange personlige feil på begge lag, men det var aldri særlig tvil om at det var gjestene som kom til å gå seirende ut av kampen.

– Vi skal egentlig valse over dette laget, så sånn sett var ikke sluttresultatet særlig positivt, sier Njård-spiller Ane Mogstad.

Hun ble dagens mestscorende med sine 13 fulltreffere, som er årsrekord av strekspilleren.

– Om vi rykker opp i år er det bare en bonus. Målet er uansett å komme til kvalik, men det er neppe avgjort før siste kamp hvem som ender som topp fem, sier Mogstad.

LES OGSÅ: Njård slo Rygge med 23 mål

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien gratis