MAKRELLBEKKEN: - Vi hadde alle muligheter til å gå videre, så det er litt synd at vi ikke klarte det, sier trener Henrik Wilhelmsen.

Njård hang etter gjennom hele matchen, og måtte jage Norfdstrand. Det lykkes de dårlig med., og Njård tapte til slutt 21-18.

LES OGSÅ: Ellevilt drama da Njård slo Rælingen

- Nordstrand scorer bare 14 mål i etablert angrep, og da skal vi vinne kampen, sier Wilhelmsen.

Hovedgrunnen til at Nordstrand holdt unna heter Ine Karlsen Stangvik. Gjestenes keeper, som forøvrig er fra Bogstad, sto glimrende i mål med sine 19 redninger.

- Nordstrand stresser oss. De skal ha all ære for at de spiller bra i forsvar, og at Ine står godt i mål, sier Wilhelmsen.

Så stresset ble Njård at de gjorde 20 feil og hadde 29 skuddbom i løpet av kampen.

- Vi hadde en veldig god ti-minuttersperiode som vi vinner 7-2, men igjen følger vi opp med alt for mange enkle feil, sier Wilhelmsen.

Molde neste

Dermed er cupeventyret over for Njård, som nå kan konsentrere seg om seriespillet i 1. divisjon.

LES OGSÅ: Njård banket Bækkelaget med 13 mål

- Cupen har vært en bonus for oss, sier Wilhelmsen.

Før sesongstart pekte Njård, Sola og Rælingen seg ut som tre klare opprykksfavoritter, men så langt har ikke alt gått etter planen.

Njård har tapt for Fana, og spilt uavgjort hjemme mot Fjellhammer.

- Jeg har aldri sagt at Njård skal rykke opp i år. Vi vil være med i toppen, og rykke opp i løpet av to år. Sola og Rælingen er de to beste lagene, mener Wilhelmsen.

Søndag kommer overraskelseslaget og serieleder Molde på besøk til Nye Njårdhallen. De topper tabellen med fem strake seiere.

- Vi gleder oss til det. Det blir moro, og jeg tror vi har en god sjanse til å slå de, sier Henrik Wilhelmsen, som håper på like bra støtte fra tribunen som i cupkampen mot Nordstrand.