Gå til sidens hovedinnhold

Njård tapte krigen

I en meget jevn batalje mot serieleder Vålerenga, var det til slutt Njård som måtte bite i det sure eplet.

Makrellbekken: Kjedelig å tape en slik kamp, deppet Njård-trener Anders Tvilde.
Dermed klarte heller ikke Njård å ta skalpen til serielederen for andre gang i år. I lagenes første møte denne sesongen, var det nemlig Njård som vant med ett mål. Denne gangen ble det motsatt utfall.

Klar framgang
De frammøtte tilskuerne ble vitne til en svært spennende forestilling i Nye Njårdhallen.
VIF hadde stort sett grepet på kampen i første omgang, men ledet ikke med mer enn to mål til pause. Etter hvilen snudde etter hvert Njård kampen, og med ti minutter igjen ledet hjemmelaget med tre mål. Gjestene ville imidlertid ikke reise tomhendte hjem, og utnyttet slurv fra hjemmelaget i sluttfasen av oppgjøret slik at de kunne ta seieren.
Vi opptrådte klønete i ett avgjørende angrep, og det avgjorde kampen, sa Njård-trener Tvilde.
Han var uansett fornøyd med hva han fikk se av sine spillere.
Jeg syntes vi gjorde en god kamp. Dette var helt klart et steg i riktig retning for oss, etter at vi har slitt litt den siste tiden.

Lite spenning
Njård hang lenge med i tetstriden i 2. divisjon, men har nå fått en stor luke opp til Vålerenga og Tistedal som har stukket fra i toppen. Opp til de lagene har Njård, som ligger på fjerdeplass, fire poeng men laget har også spilt to kamper mer. Dermed blir det en innspurt uten all verden å spille for.
Vi skal likevel klare å motivere oss til å levere gode prestasjoner, fastslo Anders Tvilde etter den bitre nedturen mot Vålerenga.

Reklame

NÅ: 60 % på kule badebukser