Gå til sidens hovedinnhold

Njård vil til eliten

Njård var sjanseløse i torsdagens kamp mot tabelltoer Gjøvik og Vardal, men i løpet av et par-tre år skal klubben fra vestkanten opp i eliteserien.

Makrellbekken: Målet til klubben er å ta steget videre, sier Henrik Wilhelmsen.
Denne sesongen skal nyopprykkete Njård holde plassen i 1. divisjon, og det klarer de med stil selv om det ble tap 23-30 mot Gjøvik og Vardal.
Så vil klubben videre.
Allt styr og stell rundt damelaget skal bli bedre, sier Wilhelmsen.
Og det betyr?
At organisasjonen, økonomien og spillerstallen gradvis skal bli bedre, sier Njård-treneren..
Det er helt nødvendig. For per i dag er ikke den sportslige biten noe bedre enn en plass under midten i 1. divisjon. Det så vi tydelig i førsteomgangen mot Gjøvik og Vardal hvor det var klasseforskjell på lagene. Da gjestene lot flere av førstevalgene hvile etter pause, så jevnet det seg ut.
Ble straffet
Problemet for Njård var at de ikke klarte å stoppe duoen Nina Berger Nossen og Senka Buljan. De fikk herje fritt, i tillegg til at Njård gjorde altfor mange feil.
Vi blir straffet ordentlig for de tekniske feilene vi gjør fremover på banen, og vi fikk alt for mange kontringer imot oss, mener Wilhelmsen.
Gjøvik og Vardal ledet 17-10 ved halvtid, og utover i kampen ble også superveteran Trine Haltvik varm i trøya. Hun gjorde "comeback" for n"te gang, denne gangen i Gjøvik og Vardal. Og hun klarte seg bra.
Oda imponerte
En Njård-spiller har grunn til å være veldig fornøyd med seg selv etter torsdagens kamp. 18 år gamle Oda Madssen var meget bra, og satte inn syv spillemål.
Jeg er veldig fornøyd med kampen, smiler Oda, som kom fra Furuset til Njård før denne sesongen.
Hun har vært på noen samlinger med juniorlandslaget, den siste i fjor høst. Men etter den gang har hun blitt vraket av landslagstrenerne Eskil Berg Andreassen (også trener Gjøvik og Vardal) og Trine Haltvik (spiller Gjøvik og Vardal).
Jeg synes Oda la inn en bra søknad om landslagsplass i denne kampen, sier Wilhelmsen.
Også Berg Andreassen var imponert.
Oda var god, men vi kommer ikke til å ta med en ny spiller på landslaget nå rett før EM-kvaliken i påsken, sier Berg Andreassen.
Oda har ambisjoner.
Jeg har lyst til å spille i Njård i en sesong til, og så får vi se hva som skjer, sier Oda Madssen.
PS! Den tidligere Nordstrand -og Stabæk-keeperen Jeanette Engebretsen er på plass i Njård, men var bortreist i torsdagens kamp.

Reklame

Dette påskeegget er nesten for godt til å være sant