RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: AP/Scanpix

Nøler med klubbskifte

Sist oppdatert:
«Halve» NHL håper å sikre seg Peter Forsberg før overgangsvinduet stenger. Men alle må vente.

Philadelphia Flyers' lagkaptein har en klausul i kontrakten som hindrer klubben å bytte ham bort, men det er ventet at Forsberg likevel vil skifte arbeidsgiver før overgangsvinduet stenger. Et alternativ er også å skrive under på en kontraktsforlengelse.

Dyr kontrakt
Flyers ligger på sisteplass og har ingen muligheter til å nå sluttspillet. Laget vil derfor være tjent med å bli kvitt den dyre kontrakten til Forsberg. 33-åringen tjener 5,75 millioner dollar denne sesongen. Og Forsberg kan være tungen på vektskålen når et annet lag går inn i sluttspillet med ambisjoner om å vinne Stanley Cup.

Mandag hadde svensken et møte med klubbdirektør Paul Holmgren om framtiden.

- Det skjer ingenting før jeg har fått orden på mine skøyteproblemer. Vi jobber for fullt for å løse den biten, sier Foppa til Expressen.

Møte mandag
Holmgren ønsket en avklaring på om 33-åringen kan tenke seg å bli solgt, eller om han foretrekker å forlenge kontrakten. Den avklaringen fikk han altså ikke.

- Akkurat nå er det bare én ting som gjelder, og det er at vi fikser dette med foten og skøyta. Alle andre beslutninger avhenger av om jeg blir så bra at jeg kan kjøre på for fullt, sier Forsberg.

Forsberg ble operert i den ene foten før sesongstart, men har slitt med å finne en skøyte som passer til foten og har delvis av den grunn bare spilt 33 kamper. Under All Star-pausen besøkte han ortopedteknikeren Peter Hedström hjemme i Örnsköldsvik.

- Jeg vil ikke gå i detaljer på nøyaktig hva vi gjr, men bare si at det jobbes for fullt på alle hold, avslutter Forsberg.

Overgangsvinduet stenger 27. februar.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere