«Vi er glade for å kunngjøre at Mark Noble kommer tilbake til klubben i rollen som sportsdirektør. Noble begynner offisielt i stillingen 2. januar 2023 etter at han avsluttet karrieren som spiller tidligere i år», skriver West Ham på Twitter.

Briten spilte hele karrieren sin for West Ham sett bort fra to utlån til Hull og Ipswich. Han endte med 62 mål og 60 assist på sine 550 kamper for London-laget.

– Jeg er veldig glad for å komme tilbake og kan ikke vente med å komme i gang. Jeg vil gjerne takke klubben for å ha gitt meg muligheten – det er en stor ære for meg å ta denne rollen i West Ham United, sier Noble til klubbens nettside.

Tidligere i sommer reiste Noble til USA for å fullføre et lederskapskurs for underholdning, media og sport ved den prestisjetunge Harvard Business School.

– Jeg er veldig glad for å ønske Mark velkommen tilbake og få muligheten til å jobbe tett med ham igjen. Han var en stor ressurs og styrke for meg som spiller og kaptein, og jeg vet at han vil gi klubben og meg selv fantastisk støtte igjen i denne rollen, sier West Ham-trener David Moyes.

(©NTB)