Gå til sidens hovedinnhold

- Noe er galt i Rosenborg

Per Joar Hansen går hardt ut mot sin gamle arbeidsgiver.

Den snart påtroppende GIF Sundsvall-treneren Per Joar Hansen har tatt bladet fra munnen, og går tirsdag hardt ut mot sin tidligere arbeidsgiver Rosenborg BK etter at nok en lederskikkelse har gått ned for telling i trønder-klubben.

- Det er drastisk at folk spises opp på denne måten, sier «Perry» til adressa.no.

- Dette er den tredje eller fjerde i toppen, men i tillegg har det også vært flere andre i organisasjonen som har måttet ta en pause. Alle har hver sin historie, men det er på tide at klubben spør seg om hvorfor dette skjer, sier helgelendingen videre.

Hansen understreker at han kommer med sitt utspill fordi han er glad i sin gamle klubb, og håper at innspillene hans kan bli fulgt opp.

- Klubben må ta tempen på seg selv. Alle bør ta en skikkelig selvransakelse. For noe er galt. Det er ikke normalt i en moderne bedrift at folk i ledende posisjoner i rask rekkefølge skal møte veggen.

Selv etterlyser han at klubben følger opp de fem nøkkelverdiene han fikk hamret inn daglig i sin tid som spiller på 80-tallet – kontinuitet, kontinuitet, folkelighet, ydmykhet og lojalitet.

- Rosenborg bør starte med å finne ut om disse kjerneverdiene fortsatt eksisterer. Hente dem frem, og hyppig evaluere om de praktiseres, sier Hansen til nettstedet.

Reklame

Nå kan du teste HBO Nordic, Viaplay og Paramount+ gratis