Gå til sidens hovedinnhold

- Noen kan nok bli litt irriterte

Bernt Hulsker er redd gamle lagkamerater vil reagere.

Nettavisen satser for tiden tungt på bloggere, og innenfor sport er allerede Mads Hansen, Camilla Herrem, Lars-Peder Nagel, Lasse Evensen, «Den hemmelige spilleren» og Fus i alt godt i gang.

Nå kommer Bernt Hulsker inn i lagoppstillingen.

- Jeg kommer til å blogge om fotball generelt og Tippeligaen spesielt. Hovedsakelig Tippeligaen. Jeg snakker jo en del med spillere rundt omkring, så jeg håper at jeg kan få litt inside-informasjon og kan komme med noen nyheter innimellom, forteller Hulsker.

Bloggen hans ligger her: hulsker.blogg.no/.

I første blogginnlegg skriver han om den kjipe sesongoppkjøringen.

Men det er ikke bloggen Bernt Hulsker snakker om når han frykter at gamle lagkamerater kan bli litt irritert, selv om det nok vil komme noen taklinger med knottene først i bloggen også.

Bokaktuell
Hulsker er nemlig aktuell med en bok om Molde Fotballklubb og der røper han litt av hvert. Dette er for øvrig en av totalt 16 bøker som utgis av Falck Forlag om klubbene i Tippeligaen.

- Boka er i mål. Vi skal ha bokbad om den på Tronsmo i Oslo på torsdag allerede. Da møtes alle vi som har skrevet om de ulike klubbene. De som har forhåndskjøpt boka, får den nok i posten ganske straks, sier Hulsker til Nettavisen.

- Er du fornøyd med boka?

- Ja, jeg tror den ble grei. Det er gode historier fra min tid i garderoben. Pluss jeg har med en lagkamerat som har gått fra å være Brann- til å bli Molde-supporter og forteller om dette.

- Kommer du til å irritere noen gamle lagkamerater nå?

- Det er nok noen som kan bli litt irriterte, altså, ler Hulsker.

Spent på VIF og Brann
I bloggen kommer han altså til å ta for seg Tippeligaen generelt. Sesongen starter allerede fredag denne uka, med kampen mellom Viking og Molde i Stavanger.

Hulsker tror at de første rundene vil bli preget av baneforholdene og regner ikke med at vi får se konturene av lagenes styrkenivå før vi er i april.

- Jeg er mest spent på Vålerenga og Brann.

- Reka (Vålerengas trener Kjetil Rekdal, red.anm.) prøver å prate VIF litt ned, snakker om utskiftninger og nytt system, men Klanen og Vålerenga er jo store og det kreves at Reka presterer. Det er han klar over selv, også. Det vil kreves at Vålerenga er med i toppen og det bør de være. Topp 5 er minimum, mener Hulsker.

Helt i toppen regner han med at det blir jevnt. Molde vant med fem poengs margin til Tromsø i 2011 og fire poengs margin til Strømsgodset i 2012.

Bernt Hulsker tror at Molde kommer til å savne Vegard Forren.

- Molde har det samme laget, bortsett fra Forren, som var den beste spilleren deres, både defensivt og faktisk også offensivt. Han var den som ga ballen videre til Eikrem. De kan aldri få inn en erstatter som vil gi ballen videre like bra. Det er alfa og omega å ha ballsikre midtstoppere hvis man skal kjempe om gullet.

Reklame

Strømsjokk: Så mye billigere har fastpris vært i januar

Kommentarer til denne saken