RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nok en alpinist med ryggproblemer

Foto: Cornelius Poppe / SCANPIX
Sist oppdatert:
Lars Elton Myhre reiser hjem fra sveitsiske Adelboden.

Slalåmveteranen Lars Elton Myhre reiser hjem fra sveitsiske Adelboden, der han skulle kjørt renn i helgen. Ryggproblemer stopper ham.

Gjøvik-alpinisten fikk seg en smell i ryggen for en måneds tid siden, og de problemene dette har medført har hindret ham både på trening og i konkurranser.

- Det er bestemt at Lars Reiser hjem torsdag. Foreløpig er det ikke sikkert når han kommer til å være tilbake igjen, men situasjonen blir fulgt opp av både lege og manuell terapeut i Norge, sier verdenscupsjef Håvard Tjørhom.

Myhre som bare kjører slalåm, har hatt en tung start på sesongen i år. Han innledet sesongen med ikke å kvalifisere seg for finaleomgangen i verdenscuprennet i finske Levi midt i november. Han klarte heller ikke å komme med i finaleomgangen i Val d'Isère i desember, og i årets første slalåmrenn i Zagreb, kjørte han ut.

Det store målet for Myhre i år er VM i østerrikske Schladming, men foreløpig er han ikke kvalifisert for deltakelse der. Han satser derfor hardt på å bli kvitt ryggproblemet, slik at han kan kvalifisere seg til VM i slalåmrennene enten i Wengen eller Kitzbühel senere i januar.

VM i Schladming innledes 5. februar. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere