RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nok en LSK-suspensjon

Foto: Stian Lysberg Solum/Scanpix
Sist oppdatert:
Vidar Riseth fikk sitt andre gule kort på to kamper i Spania, og får ikke spille mandagens kamp i La Manga Cup.

LILLESTRØM - FC NORDSJÆLLAND 5-6 etter straffer, 1-1 etter 90. minutter:

LA MANGA (Nettavisen): Fjorårssesongen var en eneste lang kortstokk for Lillestrøm, og umiddelbart ser det ikke så mye bedre ut for de gulkledde. I mandagens kamp mot russiske Spartak Naltsjik haglet det med kort, og Steinar Pedersen måtte ta en tidlig dusj etter en høy albue og sitt andre gule kort for dagen.

Dermed ble nykommeren den første spilleren i 2008 som måtte stå over en LSK-kamp på grunn av suspensjon, og torsdag ble det klart for nummer to.

Sjokkert Riseth
Torsdag var det duket for nykommer nummer to. Vidar Riseth taklet Kenni Olsen mot slutten av andreomgangen på ulovlig vis, og ettersom den gamle RBK-spilleren også fikk gult kort mot Spartak Naltsjik, mister han den siste kampen i turneringen.

- Hva?! Er det sant, sier en fortvilet Riseth når Nettavisen forteller ham om suspensjonen.

- Det går jo ikke an i treningskamper. Da må vi i alle fall få høre om det i forkant, sier eksiltrønderen.

Også for Tom Nordlie er dette nytt, men i følge turneringssjef Svein Rustad skal alle lagene ha fått beskjed om reglene i forkant av turneringen. Der står det ettertrykkelig at man mister den neste kampen, hvis man har pådratt seg to gule kort i løpet av turneringen.

- Men betyr ikke det at Frode Kippe mister kampen på mandag også? Ikke? Ja, ja, jeg får heller toppe laget i treningskampen mot Aalborg på fredag hvis det blir for mange spillere borte, sukker Tom Nordlie oppgitt.

43 kort i 2007
Lillestrøm hadde i fjor Norges verste disiplinærstatistikk, med seks røde og 37 gule kort. Vidar Riseth fikk tre gule kort for Rosenborg og mistet dermed hjemmekampen mot Sandefjord, mens også Steinar Pedersen hadde tre gule kort i fjorårssesongen, og mistet Starts hjemmekamp mot Aalesund.

Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene
Vil du ha sportsnyheter på mobilen? Send SPORT til 1984. Tjenesten koster 2,- per melding.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere