RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nolan-volley stoppet Pompey

Sist oppdatert:
Sensasjonslaget Portsmouth kunne overtatt serieledelsen med seier over Sam Allardyces Bolton mandag kveld.

PORTSMOUTH - BOLTON 0-1: Portsmouth har nærmest sjokkert det fotballgale England i sesongåpningen.

Foran mandagens kamp var Pompey kun to poeng bak serieleder Chelsea og kunne med seier snytt London-klubben for en foreløpig serieledelse i Premier League.

Første borteseier til Bolton
Men Bolton ville det annerledes. Sam Allardyce, som har varslet søksmål mot BBC etter å blitt uthengt som en korrupsjonsmanager i en dokumentar, kunne konstatere Boltons første borteseier for sesongen.

- Jeg vil kun snakke om Bolton fremover, og ikke mer om den andre saken. Det har jeg overlatt til mine advokater, sa Allardyce til Sky Sports News før kampen.

Høytflygende Portsmouth ble slått 1-0 på Fratton Park. Midtbanestjernen Kevin Nolan, som i sommer var i søkelyset til Manchester United, ble matchvinner med sin fulltreffer etter 22. minutters spill.

Boltons kaptein satte ballen vakkert i mål på halv volley, bak en sjanseløs David James i Pompey-buret.

- Outstanding
- Spillerne mine ville virkelig vinne i dag. I tillegg var vår keeper outstanding. Målet var også helt vidunderlig. Vi spilte mot det beste laget i Premier League for øyeblikket, og fikk vist hvor gode vi er, sa «Big Sam» etter kampen.

Med tre poeng i mandagens kamp klatret Bolton opp til en sjetteplass på tabellen. Klubben har nå 11 poeng etter seks serierunder.

Pompey falt til tredjeplass på tabellen med 13 poeng - like bak Manchester United, som har samme poengsum men bedre målforskjell.

Chelsea topper med 15 poeng.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere