VIPERS KRISTIANSAND - ROSTOV-DON 23-24:

Den norske stjernen Nora Mørk pådro seg en skade i onsdagens Champions League-møte med russiske Rostov-Don og hinket av banen med tårer i øynene.

Se hendelsen med Mørk her:

Skalv og gråt

Mens hun satt på benken gråt hun videre og holdt seg for ansiktet, mens hun skalv.

- Det er fryktelige bilder, sa Viaplay-kommentator Peder Seierstad om bildene som ble vist av Mørk mens hun satt på benken etter hendelsen.

- Det ser ut som hun hyperventilerer, la ekspert Gunnar Pettersen til.

På benken fikk den 29 år gamle profilen trøst av fysioterapeut Jørgen Rostrup og lagvenninne Karoline Olsen.

Det var like før slutt at landslagsspilleren så ut til å få problemer etter en pasningsfinte. Hun holdt seg til venstre kne etter hendelsen.

- Kneet virker stabilt

Mørk har slitt voldsomt med skader i løpet av karrieren og har vært gjennom en rekke operasjoner. Hun gjorde comeback i fjor etter å ha røket korsbåndet.

Omfanget av onsdagens hendelse er fortsatt ikke kjent.

Vipers-trener Ole Gustav Gjekstad skriver i en SMS til NRK at Mørk skal sjekkes av det medisinske apparatet. Det er for tidlig å si noe om skadeomfanget.

Han sier senere dette til TV 2:

- Den første rapporten virker positiv. Det er kanskje ikke så ille som det så ut som. Nora syntes selv at kneet virket stabilt. Det samme sier fysioterapeuten, men han innrømmer at det er vanskelig å si det rett etterpå.

EM-gull i desember

Mørk gjorde som comeback på landslaget i fjor etter en tøff skadeperiode. I desember spilte hun en sentral rolle da Norge tok gull under EM i Danmark.

- For meg er det en seier i seg selv at jeg i det hele tatt spiller håndball med skruer i knærne og ti operasjoner. Det henger utrolig høyt. Det har kostet mye å komme tilbake, sa hun til NTB etter finaleseieren mot Frankrike.

Oslojenta skrev nylig under på en ny ettårskontrakt med hardtsatsende Vipers. Hun returnerte til norsk håndball i fjor, etter opphold i ungarske Györ og rumenske CSM Bucuresti. Morens sykdom var grunnen til at 29-åringen flyttet hjem.