Nora Mørk klar for Györ-comeback søndag

I TROPPEN: Nylig friskmeldte Nora Mørk skifter arbeidsgiver etter sesongen, men har trolig ikke spilt sin siste kamp for den ungarske storklubben Györ helt ennå. Her avbildet etter en kamp på tampen av forrige sesong.

I TROPPEN: Nylig friskmeldte Nora Mørk skifter arbeidsgiver etter sesongen, men har trolig ikke spilt sin siste kamp for den ungarske storklubben Györ helt ennå. Her avbildet etter en kamp på tampen av forrige sesong. Foto: Stephane Pillaud (NTB scanpix)

Etter 14 måneder på sidelinjen er Nora Mørk tilbake i Györ-drakt når den ungarske storklubben møter Odense i mesterligaen søndag.

Tidligere i uken fikk NTB opplyst av kilder tett på klubben at Mørk var svært nær et comeback. Lørdag kom bekreftelsen på at 28-åringen er klar for søndagens mesterligaoppgjør på Fyn.

- Jeg er i troppen og håper jeg får spille litt. Jeg er klar. Etter alle disse månedene er det en seier bare å få varme opp og være en del av laget, sier Mørk til TV 2.

Dermed vil hun etter alt å dømme få spilletid mot Odense, som har Ingvild Bakkerud og Maja Jakobsen i stallen. Jakobsen er derimot gravid og følgelig ute av spill.

Den norske superstjernen skadet kneet alvorlig i februar i fjor. Hun var tilbake i rimelig slag i oktober, men da måtte det renskes opp i det skadde kneet ytterligere en gang. Mørk har ikke vært på banen i kamp for Györ på 14 måneder.

Hun gjorde et lite comeback for det norske rekruttlandslaget for to uker siden.

- Ingen var mer glad for å være utpå der i dag enn jeg. Jeg har bare lyst til å spille håndball hele tiden, sa Mørk til NRK etter landslagsinnhoppet for rekruttene.

Mørk spiller sin siste sesong for det ungarske laget. Hun flytter til CSM Bucuresti til sommeren etter at hun i vinter underskrev en kontrakt med den rumenske klubben. Motsatt vei går Amanda Kurtovic.

(©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.