Gå til sidens hovedinnhold

Nora Mørk med kjæreste-hint på Instagram

Den norske 30-åringen delte bilde av seg selv sammen med svensk håndballprofil (25).

TOKYO (Nettavisen): Mandag formiddag lokaltid i Tokyo la den norske håndballstjernen Nora Mørk ut et bilde på Instagram av seg selv om svenske håndballprofilen Jerry Tollbring.

På bildet holder de to OL-deltakerne rundt hverandre og Mørk har kommentert bildet med teksten «Du och jag» etterfulgt av et såkalt hjerte-emoji.

Oftedal kommenterte

Både lagvenninne Stine Bredal Oftedal og sandvolleyballprofilen Anders Mol har kommentert bildet. Oftedal skriver «Jiiiihaaaaa», mens Mol skriver «Så mysigt!!».

Mørk har ikke bekreftet overfor noen at hun og Tollbring er kjærester, men bildet som ble delt i etterkant av håndballjentenes pressetreff mandag morgen er et sterkt hint om at Vipers Kristiansand-spilleren har funnet lykken med svensken.

Mørk har tidligere hatt offentlig kjente forhold med fotballspilleren Stefan Strandberg og ishockeyspilleren Martin Lauvmann Ylven.

Tollbring har også lagt ut det samme bildet på sin Instagram-konto og slik sett kan det virke som paret har bestemt seg for å offentliggjøre forholdet under OL.

Den 25 år gamle svensken har den siste tiden spilt for tyske Rhein-Neckar Löwen i Bundesligaen, men skal spille for GOG Håndbold den kommende sesongen.

Misfornøyd etter kampen

Mørk var i aksjon for Norge så sent som søndag, da det ble storseier mot Sør-Korea i åpningskampen. 30-åringen var imidlertid ikke fornøyd med egen innsats.

Etter en skuddbom i andre omgang, ble hun blant annet så forbannet at hun sparket til en gjenstand ute ved sidelinjen. Hun sa dette om hendelsen til Nettavisen:

- Det ble litt mye bom, men det er noe man kan gjøre noe med så lenge jeg kommer til sjansene. Det kan justeres inn. Nå gleder jeg meg bare til neste kamp, sa hun.

Hergeirsson kom bort

Trenerne Thorir Hergeirsson og Tonje Larsen var raskt borte for å snakke med stjernespilleren, men det var ifølge Mørk ikke for å roe henne ned.

- Nei, jeg var mest frustrert fordi jeg var dårlig. Jeg vet at jeg kan bedre. Som sagt så er dette det letteste å gjøre noe med, men det vet jeg at kommer til å bli bedre i neste kamp. Jeg er ikke stressa, jeg ble bare irritert på meg selv og da ville de jo ikke at jeg skulle vær det, fortalte 30-åringen

Med storseieren over Sør-Korea har Norge fått en drømmestart på mesterskapet. Kamper mot lag som Angola, Montenegro, Nederland og Japan venter videre.