Gå til sidens hovedinnhold

Nora Mørk ut med skade i mesterligaseier

- Jeg tror det skal gå bra, sier Larvik-treneren.

Linn Jørum Sulland storspilte da Larvik sikret seg en velfortjent 29-21-seier over spanske Bera Bera i håndballens mesterliga lørdag.

Sulland trengte bare tre mål for å runde 250 mesterligamål for Larvik før lørdagens kamp. Det hadde hun ingen problemer med. Da sluttsignalet gikk hadde landslagsspilleren tegnet seg for 11 scoringer.

- Hun lager mye mål, men mange av dem er på straffe. Det positive er at hun i løpet av sesongen også har utviklet seg mye defensivt. Hun og Gro Hammerseng-Edin er våre beste i kampen, oppsummerte trener Ole Gustav Gjekstad til NTB.

Ujevnt kollektivt
Larvik hadde, som forventet, ingen problemer med å stikke fra spanjolene på scoringstavla allerede tidlig i kampen. Til pause var stillingen 15-9.

Etter hvilen hang Bera Bera bedre med, men det ble aldri spennende. Anført av Sulland er Larvik med lørdagens seier på svært god vei mot mellomspillet i mesterligaen.

- Vi har god kontroll på seieren, men spillemessig er det litt opp og ned. Hammerseng og Sulland gjør en god kamp, men det er litt ujevnt kollektivt. Sannsynligvis sikret vi plass i mellomspillet med denne seieren, sa Gjekstad.

Mørk ut med skade
I løpet av kampen benyttet Larvik-treneren muligheten til å la flere ungjenter prøve seg i løpet av kampen.

Et skår i gleden var det likevel at Nora Mørk landet forkjært på armen midtveis i annen omgang, og ble sittende med en ispose på benken resten av kampen. Likevel virket ikke skaden alvorlig.

- Jeg tror det skal gå bra, det virket ikke så alvorlig, sa Gjekstad.

Larviks største utfordrer i gruppespillet, Vardar Skopje, er med seier over kroatiske Podravka Koprivnica søndag à poeng med de norske jentene. (©NTB)

Kommentarer til denne saken