RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Tor Erik H. Mathiesen / NTB scanpix

Nora Mørk ut med skade i mesterligaseier

- Jeg tror det skal gå bra, sier Larvik-treneren.

Linn Jørum Sulland storspilte da Larvik sikret seg en velfortjent 29-21-seier over spanske Bera Bera i håndballens mesterliga lørdag.

Sulland trengte bare tre mål for å runde 250 mesterligamål for Larvik før lørdagens kamp. Det hadde hun ingen problemer med. Da sluttsignalet gikk hadde landslagsspilleren tegnet seg for 11 scoringer.

- Hun lager mye mål, men mange av dem er på straffe. Det positive er at hun i løpet av sesongen også har utviklet seg mye defensivt. Hun og Gro Hammerseng-Edin er våre beste i kampen, oppsummerte trener Ole Gustav Gjekstad til NTB.

Ujevnt kollektivt
Larvik hadde, som forventet, ingen problemer med å stikke fra spanjolene på scoringstavla allerede tidlig i kampen. Til pause var stillingen 15-9.

Etter hvilen hang Bera Bera bedre med, men det ble aldri spennende. Anført av Sulland er Larvik med lørdagens seier på svært god vei mot mellomspillet i mesterligaen.

- Vi har god kontroll på seieren, men spillemessig er det litt opp og ned. Hammerseng og Sulland gjør en god kamp, men det er litt ujevnt kollektivt. Sannsynligvis sikret vi plass i mellomspillet med denne seieren, sa Gjekstad.

Mørk ut med skade
I løpet av kampen benyttet Larvik-treneren muligheten til å la flere ungjenter prøve seg i løpet av kampen.

Et skår i gleden var det likevel at Nora Mørk landet forkjært på armen midtveis i annen omgang, og ble sittende med en ispose på benken resten av kampen. Likevel virket ikke skaden alvorlig.

- Jeg tror det skal gå bra, det virket ikke så alvorlig, sa Gjekstad.

Larviks største utfordrer i gruppespillet, Vardar Skopje, er med seier over kroatiske Podravka Koprivnica søndag à poeng med de norske jentene. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere