RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nora Mørk ute i seks nye måneder


Nora Mørk og landslagstrener Thorir Hergeirsson i en EM-kvalifiseringskamp mot Kroatia i Nadderud Arena i mars. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix.
Nora Mørk og landslagstrener Thorir Hergeirsson i en EM-kvalifiseringskamp mot Kroatia i Nadderud Arena i mars. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix. Foto: ( NTB scanpix )
Håndballstjernen Nora Mørk må ha nye seks måneder på sidelinjen. Fredagens operasjon viste at menisken at er skadd, melder TV 2.

– Det gikk som Nora fryktet da vi pratet med henne. Hun må sy menisken. Det betyr at hun er ute i rundt seks måneder til, sier landslagssjef Thorir Hergeirsson til TV 2.

Mørk ble operert sist gang i februar etter at hun hadde røket korsbåndet i høyre kne.

Hun startet opp med håndballtrening i august, men det kom nye tilbakeslag.

Mørk fryktet selv at hun måtte inn og sy menisken, og det fikk hun rett i.

Hun var nedbrutt etter den siste motgangen. Noe EM i desember blir det slett ikke snakk om.

– Nå blir det faktisk å legge seg under kniven med knærne for åttende gang. Dette er første gang jeg har kjent på følelsen av å være knust, å ha mistet motet og motivasjonen. Nå vet jeg rett og slett ikke hva veien blir videre, for nå er jeg bare en håndballspiller som ikke spiller håndball, sa Györ-stjernen.

(©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere