RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Tim De Waele (©TDWSport.com)

Nordhaug har tatt avgjørelsen

Sist oppdatert:
28-åringen fristes av fri rolle for Team Sky under Flèche Wallonne.

- Jeg har fortatt litt smerter og er forslått. Men det går greit, så jeg stiller til start i morgen, bekrefter Lars Petter Nordhaug overfor TV 2 Sporten.

Det er selvsagt glitrende nyheter for norske sykkelentusiaster dagen før La Flèche Wallonne.

Les også: Nordhaug: - Jeg er kraftig forslått

Nordhaug benyttet tirsdagen til å kjøre igjennom de siste milene av ruta, og fikk testet muskulaturen oppover den beryktede Mur de Huy.

- I går syklet jeg bare innendørs på rulle, og da klarte jeg ikke å stå oppreist på sykkelen. Nå er det overraskende bra, selv om låret var veldig stivt på starten av dagens treningstur, forteller han til TV-kanalen.

Sky-rytteren var med på å prege søndagens Amstel Gold Race, men ble sendt i bakken av Damiano Cunego 300 meter fra mål.

Hushovd-trener Atle Kvålsvoll håper vi får se det beste av nordmannen også under den andre av de tre klassikerne i Ardennene.

- Jeg vet jo ikke hvor mye han har slått seg, men jeg vet at en slik velt gjør at kroppen trenger noe tid til å restituere seg. Det er aldri heldig, men jeg håper han ikke har slått seg for mye. Jeg tror Flèche Wallonne i utgangspunktet passer ham meget bra i den formen han er i.

Les også: «Fy søren, jeg har ikke begynt å ta i»

- Det er ingen tvil om at man trenger å være tipp topp for å henge med oppover Mur de Huy, påpeker Kvålsvoll overfor procycling.no.

TV 2 Sporten melder for øvrig at Nordhaug har fått en fri rolle til onsdagens ritt. Sky-laget forsterkes også av kaptein Rigoberto Uran.

Du kan følge rittet LIVE her på procycling.no fra første tråkk. Etter hvert dukker det også opp TV-bilder på TV2 Zebra og Eurosport!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere