Nederlandsk og belgisk presse skriver at klassikerstjernen Sep Vanmarcke har skrevet under en intensjonsavtale med RadioShack.

Het Nieuwsblad skriver likevel at den råsterke 24-åringen kan være på vei til Rabobank, laget som også får glede av Lars Petter Nordhaugs kvaliteter neste sesong.

Wielerland.nl skriver at Johan Bruyneel vurderer å saksøke Vanmarcke for avtalebrudd.

Også Omega Pharma-Quick Step føler seg spilt utover sidelinjen av den talentfulle belgieren.

- En ung rytter må tørre å investere i seg selv, og ikke bare se på pengene, sier Patrick Lefevere i Quick Step til Het Nieuwsblad.

Så hva krangler de om?

Jo, trolig et av de største talentene i brosteinsklassikerne. Garmin-Sharp-rytteren har skremt mange med sin vanvittige utholdenhet, og sterke avslutning.

I år vant han Het Nieuwsblad etter å ha utmanøvrert selveste Tom Boonen ved målstreken. Han satt også langt fremme i finalen av Dwars door Vlaanderen (7.-plass) og E3-Prijs (5.-plass).

Det store gjennombruddet hans kom da han som Topsport Vlaanderen-rytter kom på andreplass bak Bernhard Eisel under Gent-Wevelgem for to sesonger tilbake. Da ble han plukket opp av amerikanske Garmin den påfølgende sesongen.

Belgieren var også svært sterk under fjorårets Paris-Roubaix. Sammen med blant andre Gabriel Rasch hadde han en strålende dag på sykkelen, og ble til slutt nummer 20. «Gabba» fulgte tre plasser bak, mens lagkompis Johan Van Summeren sto øverst på podiet etter brosteinsklassikeren.

Den omtalte overgangen til Rabobank, har også ført til spekulasjoner om Matti Breschels framtid i laget. Enkelte hevder den danske klassikerspesialisten er på vei tilbake til Bjarne Riis, men dette har rytteren avkreftet.