RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nordlie: - Blåser i hva folk mener

Sist oppdatert:
Men Lillestrøm-trener Tom Nordlie mener folk bør være forsiktig med å si at romerikingene bare har møtt såkalte dårlige lag.

Etter 3-1 i Aalesund stakk Lillestrøm av på toppen av Tippeliga-tabellen. Avstanden ned til Brann er nå på tre poeng og fem plussmål.

Og det bare etter fem serierunder.

Men flere setter spørsmålstegn ved hvor gode Lillestrøm egentlig er. Flere påpeker at de har møtt flere såkalte bunnlag, blant annet Fredrikstad, Odd, Strømsgodset, Aalesund.

- Kan jo hende det blr leit å møte oss
- Jeg skal ikke heve eller senke prestasjonen vår, men jeg hører at noen av konkurrentene ikke er altfor imponert av oss. Og hvis de er det, så har vi møtt for dårlige lag.

Men:

- Jeg synes vi skal være forsiktig med å kategorisere dårlige eller gode lag etter fem serierunder. Viking og Vålerenga skal være gode lag, mens Sandefjord og Fredrikstad skal være dårlige. Men fakta er at de ligger i hver sin ende av tabellen, sier Nordlie til Nettavisen.

Og:

- Nei, vi har ikke møtt Rosenborg, Brann eller Vålerenga. Det blir tøft. Men de har heller ikke møtt oss. Det kan jo hende det blir en lei kamp for dem.

Lillestrøm-treneren understreker imidlertid at han ikke bryr seg om hva folk måtte si om lagets prestasjon. De har tross alt tatt 13 av 15 mulige poeng, scoret 11 og kun sluppet inn tre mål. Dessuten er det lite han får gjort med terminlista.

- Jeg blåser i det, jeg. Men når man har scoret 11 og kun sluppet inn tre mål, så ligger det ikke bare tur bak det. I tillegg har vi jo fått ti gule og ett rødt kort i de kampene. Likevel har vi vært bedre enn motstanderne i de fleste kampene.

- Ikke gitt at vi taper
Nordlie påpeker også at i løpet av 26 serierunder, så er det ingen lag som spiller kanonfotball uke inn og uke ut.

- Man spiller kanskje 5-6 knallkamper i løpet av en sesong. Så kanskje 4-5 dårlige. Resten er en eller annen variant av middels. Knallkampene vinner de fleste, så det handler om å ta flest mulig poeng i de dårlige og middels kampene. Se tilbake til 1999. Da hadde Rosenborg blitt nummer sju og Odd Grenland tatt gull hvis man så på den interne tabellen mellom de sju beste. Men Rosenborg tok 42 av 42 mulige poeng mot de sju nederste lagene – og dermed også gull.

- Så det handler om å prestere jevnt og trutt. Jeg kan ikke love at vi slår de såkalte topplagene, men vi har ikke møtt dem og det er på forhånd ikke gitt at vi taper, fortsetter treneren for serielederne.

Kan Lillestrøm gå hele veien til gull med Tom Nordlie som trener? Si din mening i kommentarfeltet under.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere