*Nettavisen* Sport.

Nordlie: – Spillegleden er borte

Start-trener Tom Nordlie var svært skuffet etter nok et tap. Han tror problemene sitter i hodet på spillerne.

27.11.05 20:36

VÅLERENGA – START 3-1:

ULLEVAAL (TV 2 Nettavisen): Sist Start møtte Vålerenga, for to måneder siden, rundspilte de oslolaget til punkt og prikke og vant 3-0. På Ullevaal søndag var rollene byttet om.

– Dette var skikkelig labert. Prestasjonene er langt unna det vi kan, og det er skuffende, sa Nordlie til TV 2 Nettavisen etter kampen.

Skylder ikke på skadene
Nordlie vil ikke skylde på at laget manglet sentrale spillere som Kristofer Hæstad, Marius Johnsen, Atle Roar Håland og Fredrik Strømstad, som alle er skadet.

– Det er dårlig innsats og det ser ut som spillegleden er borte. Det er greit at noen er slitne etter en lang sesong, men det gjelder Vålerenga også. Det sitter i huet på spillerne, sa Nordlie.

I 1. omgang måtte han se nok en sentral spiller forsvinne ut med skade: backen Steinar Pedersen.

Ute av Royal League
Etter to tap i Royal League, er laget nesten uten mulighet til å nå kvartfinalen i turneringen. Start møter Vålerenga-dødaren Midtjylland i neste oppgjør 8. desember.

– Vi skal mobilisere alt vi kan for å vinne den kampen. Vi har ikke gitt opp noe som helst vi, sa Nordlie.

Kjetil Ruthford Pedersen debuterte som fra start for sørlendingene og scoret lagets trøstemål på frispark. Også de andre nyervervelsene, Kristoffer Paulsen (fra Bodø/Glimt) og Geir Ludvig Fevang (fra Sandefjord), spilte for Start.

Les også om Magne Hoseths opptur i oppgjøret: Magne Hoseth banket Start

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.