Gå til sidens hovedinnhold

Nordlie beklager TV-uttalelsen

Tom Nordlie beklager sin flåsete uttalelse på Åråsen søndag kveld. Nå er LSK-treneren kun opptatt av Geir Ludvig Fevangs helse.

Tom Nordlie fikk hard kritikk for sin uttalelse til TV 2 rett etter LSK-Start-kampen. Der fleipet han bort Frode Olsens kraftige kritikk av LSK-keeper Heinz Müller, etter sistnevntes kne traff Fevang midt i planeten. Nordlies umiddelbare kommentar var at Olsen i alle fall «ikke kan anklages for å ha håret i øynene».

Beklager flåsete kommentar
I ettertid innrømmer at han at han gjerne hadde vært uttalelsen foruten.

- Jeg beklager den flåsete uttalelsen der. Samtidig må folk være klar over at vi satt 70 meter unna episoden da den skjedde. Jeg uttalte meg uten å ha sett episoden på TV.

- Hele LSK-benken opplever det som en ren duell far der vi sitter. Det samme gjør dommeren som er ti til tyve meter unna. Er det da så rart at vi ikke reagerer, spør Nordlie.

- Men Fevang ble fraktet ut på båre. Burde du ikke da ha skjønt alvoret?

- Problemet er at jeg ikke er opptatt av det som skjer der borte. Jeg står og prater taktikk med Anders Rambekk, jeg. Først når jeg etter kampen går bort til Start-bussen for å høre hvordan det er med Geir, innser jeg hvor alvorlig dette er.

Nå understreker Nordlie sterkt at fokuset på Åråsen er Geir Ludvig Fevang, og hans ve og vel.

- LSK som klubb, Heinz Müller og jeg er alle lei oss for det som skjedde. Våre tanker går til Geir, og når vi ser konsekvensen av hendelsen, er vi bare opptatt av hans helse, poengterer LSK-treneren.

- Husk at dette er en spiller som jeg har hatt i to klubber, og som jeg har både en sportslig og personlig relasjon til, minner Nordlie om.

Stoler på Müller
Etter at Nordlie har sett Müller/Fevang-episoden på TV, innrømmer han at Lillestrøm-keeperens inngrep kan se pussig ut. Samtidig understreker han at han stoler helt og fullt på sin sisteskanse.

- Det kan virke som en irrasjonell bevegelse (når han går ut med det andre kneet), men jeg tror ikke det er noe han gjør med vilje – jeg tror det er en ren refleks.

- Jeg kjenner Heinz, og tror på ham når han sier det ikke var med vilje.

Reklame

Nå er det superpriser på Pondus-album