RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Åserud, Lise (Scanpix)

Nordlie blir kjendistrener

Sist oppdatert:
Med på laget har han Erik Mykland, Erik Thorstvedt, Martin Andresen, Stig Inge Bjørnebye og Hai Ngoc Tran.

Tom Nordlie gjør trenercomeback i Vidar Riseths testemonial-kamp. Det skjer 23. oktober. Den datoen er fastsatt som testimonial-kamp for Vidar Riseth, som på grunn av skade la opp som spiller i sommer etter å ha hatt fotballen som jobb i 20 år, skriver Glåmdalen.

Det er ventet et stjernespekket lag til Gjemselund denne oktoberlørdagen, og KIL-venn Tom Nordlie har altså sagt ja til å være trener.

Kjendisfaktoren blir utvilsomt høy, og det er spillere med et betydelig antall kamper for Norges a-lag som kommer:

- De jeg kan gå ut med per i dag, er Erik Mykland, Erik Thorstvedt, Martin Andresen, Stig Inge Bjørnebye og Hai Ngoc Tran – som også har a-landskamper for Norge, sier Vidar Riseth til glomdalen.no.

Det blir med andre ord spennende innslag fra tiden både i Rosenborg, Kongsvinger, på landslaget - samt utlandet.

Etter et langt fotballiv er kontaktnettet til den joviale trønderen betydelig. Derfor har flere venner av Riseth sagt ja til å komme, men noen har også måttet beklage at det ikke passet.

- Kenny Dalglish hadde veldig lyst, men så passet ikke datoen. For Henrik «Henke» Larsson sitt vedkommende, hadde han kamp med laget sitt den helgen. Vi spilte sammen i LASK Linz, forteller Vidar Riseth som også hadde nesten tre sesonger i tyske 1860 München. Kanskje kommer det en go`bit fra den tiden også.

- Dette blir nok bra. Og noe av det viktige er at «stjernelaget» skal spille mot lokale fotballspillere fra naboklubber. Disse skal selv velge ut sin spiller, sier Vidar Riseth.

Sportssjef Morten Kristiansen bekrefter at det går ut mail og brev til klubbene i dag. Følgende lokale klubber vil få en forespørsel om å stille med «sin» kandidat:

Sander, FUVO, Flisa, Grue, Arvika, Vaaler IF, Kjellmyra, Hof, Brandval/Rasta, Lundersæter, Åbogen, Eidskog, Galterud, Sand, Vinger FK, Raumnes & Årnes, KIL Fotball, Skogbygda og Ørnen i Charlottenberg.

- Hvordan spillerne velges ut, er opp til hver enkelt klubb. Det kan være et talent, eller en spiller som for eksempel får muligheten på grunn av "lang og tro tjeneste". Vi ønsker å involvere hele nærmiljøet, og tror og håper dette tiltaket vil slå positivt ut, sier Kristiansen.

Denne avisen er hentet fra Glåmdalen.

Spill på oddsen på nett:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere