Gå til sidens hovedinnhold

Nordlie fikk svar, defensivt

Tom Nordlie er fornøyd med responsen fra spillerne etter torsdagens oppvaskmøte. Defensivt, vel og merke.

Fredrikstad - Lillestrøm 0-0:

FREDRIKSTAD STADION (Nettavisen): Det ble et heidundrende spillermøte etter kampen da Lillestrøm slo Kaerjeng 2-1 i Uefa-cupen torsdag, noe som blant annet førte til at pressen måtte vente i over halvannen time på Tom Nordlie & co.

Fornøyd
Etter 0-0 mot Fredrikstad søndag var Nordlie lynkjapt ute av garderoben, og LSK-treneren var fornøyd med spillernes respons i Plankebyen.

- Det var ikke noe å si på innsatsen i dag i hvert fall, sier Nordlie.

Det var spesielt bakover på banen Nordlie fikk svarene han var ute etter.

- Det er en tett og tøff kamp med få sjanser, men vi er fornøyde med å holde nullen og at FFK ikke skaper mange muligheter mot oss. Det er også bra med tanke på at vi har en nykomponert backfirer og en keeper som har spilt annenfiolin hele sesongen. Alle var gode bakover i dag, konstaterer LSK-sjefen.

Tannløse
Offensivt var det derimot lite som gikk de gulkleddes vei, og LSK var svært tannløse foran Rami Shaaban i FFK-buret.

- Vi får ikke helt den rytmen vi ønsker oss i angrepsfasen. Dessuten kommer spissene ofte for nærme hverandre når vi angriper, og det blir for smalt offensivt, sier Nordlie som savnet flere angrep fra kantene.

Simen Brenne var tilbake i Fredrikstad for første gang etter overgangen til LSK, og midtbanemannen fikk en massiv pipekonsert mot seg hver gang han hadde ballen. Brenne tar likevel mottakelsen med et smil.

- Det var helt greit å være tilbake, og stemningen her var helt fantastisk. Buingen mot meg gjorde ingenting, sier Brenne til Nettavisen.

Den tidligere FFK-stjernen har ikke helt fått det til å stemme i år, og Brenne var heller ikke helt i slag på Fredrikstad Stadion søndag. Tom Nordlie har likevel klokketro på at Brenne snart er i godt, gammelt slag:

- Jeg synes at han bare blir bedre og bedre. Det er bare småting som må justeres før han er i toppform.

Reklame

Dette påskeegget er nesten for godt til å være sant