*Nettavisen* Sport.

Nordlie fristet av Brann

Foto: Åserud, Lise (Scanpix)

Tom Nordlie (48) mener at han er en bedre trener nå enn han var da Rosenborg jaktet på ham. Han innrømmer at Brann-jobben frister.

31.05.10 14:25

Treneren er nettopp kommet tilbake fra en femukers reise i Sør-Amerika, og har ikke fått med seg så mye annet enn at Steinar Nilsen har fått sparken i Brann. Flere bergensere mener at 48-åringen er mannen som bør overta jobben på Stadion, skriver BA.NO.

- Jeg har sendt en melding til Steinar, og det er i grunn det jeg har tenkt på saken. Egentlig har jeg ikke tenkt på en ny trenerjobb nå. Men jeg ville lyve om jeg sa at Brann ikke var en av de mest interessante klubbene å trene i Norge, sier Nordlie til BA .

Kurser seg selv
Navnet hans skal for øyeblikket ikke være blokken til ledelsen på Stadion. En av grunnene til det er all oppmerksomheten rundt hans person. Tidligere har trenernomaden forsvart seg kraftig, men han vil ikke snakke om det han tidligere blant annet har kalt «et medieskapt bilde».

- Jeg synes ikke det er verd å bruke noe tid på. Tiden etter at jeg sluttet i Fredrikstad har jeg brukt til å bli en flinkere leder og medmenneske, sier mannen som har fått kritikk for lederstilen sin flere ganger.

- Hvis det er noen klubber som ønsker meg, regner jeg uansett med at de sjekker grundigere enn ryktestadiet, legger han til.

Nå har Nordlie blant annet snakket med tidligere landslagstrener i håndball Marit Breivik, Nils Johan Semb, reklameguru og «Mr. Stabæk» Ingebrigt Steen Jensen.

Bedre
- Jeg har også snakket en del med mine tidligere spillere for å høre hva de mener, sier han.

48-åringen tok Start opp i eliteserien i 2004, og tok nesten seriegull året etterpå. I denne perioden var han også høyaktuell for Rosenborg.

- Jeg er en mye bedre trener nå enn jeg var den gangen, og har mye mer erfaring enn da, sier han.

- Jeg ønsker å fremstå tydeligere og sterkere enn før, men på færre områder. Det kan man om man har et dyktig apparat rundt seg, legger Nordlie til.

Brann-ledelsen har sagt at de ikke vil kommentere enkeltnavn i trenerjakten.

Denne saken er hentet fra BA.NO.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.