*Nettavisen* Sport.

Nordlie hengt ut i e-post

Foto: Scanpix

Sandefjord-leder Øystein Ulnæs skriver i en e-post til sponsorene at Tom Nordlies væremåte er uakseptabel i forhold til klubbens verdigrunnlag, og at Nordlie aldri fikk tilbud om forlenget kontrakt.

17.09.03 09:33

Men tirsdag kveld la Sandefjords daglige leder seg fullstendig flat og beklaget solo-utspillet sitt.

- Den ble skrevet i frykt for å miste sponsorer, og i aggresjon og sinne etter noe jeg klarte å feiltolke i lokalavisen. Det var et av de dårligste øyeblikkene i livet mitt - og jeg legger meg fullstendig flat, sier Øystein Ulsnæs til VG.

- Løgn

Tom Nordlie selv reagerte sterkt da han fikk vite om innholdet i e-posten.

- Det er så dumt at det faller på sin egen urimelighet. En rekke av tingene som står der er direkte løgn. Jeg er både blitt tilbudt forlenget kontrakt og har selv tilbudt lønnsreduksjon. Og når det gjelder det som står om verdigrunnlaget - ja, så kan man vel lure litt på hva slags verdigrunnlag det er å sende ut en slik e-post, sier Nordlie.

Han mente seg både injuriert og var kraftig opprørt over at klubbens daglige leder har gått ut med konfidensielle lønnsinformasjoner i en ekstern e-post.

- Om jeg gidder å gjøre noe med det, vet jeg ikke. Men jeg er egentlig for profesjonell til å senke meg ned på hans nivå, sier Tom Nordlie.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag