*Nettavisen* Sport.

Nordlie i munnhoggeri med fans

Foto: (FOTO: Stian L. Solum/Scanpix)

Tom Nordlie havnet i vilter krangel med Viking-supportere etter treningskamp.

08.03.08 20:51

LSK-trener Tom Nordlie kom opp i den heftige krangelen etter kampslutt, da Viking vant 1-0 over Lillestrøm. Den tidligere Viking-treneren lot seg hisse opp av Viking-fansen.

Kraftig provosert
«Hvem f... er Tom Nordlie, vi har Uwe Rösler» skal Viking-supporterne ha sunget.

Disse ordene lot Nordlie seg provosere kraftig av. Han gikk bort til en klynge supportere og der ble det basketak mellom treneren og supporterne.

- Nei, jeg bare går forbi og så slenger de en del dritt og det må de få lov til når de betaler for å komme inn. Jeg sa bare at det var unødvendig, dere var rimelig fornøyde for halvannet år siden. Det er rimelig greit å heie på sitt eget lag. For et og et halvt år siden var jeg god nok. Nå er jeg tydeligvis ikke det lenger, sa den tidligere Viking-treneren til aftenbladet.no.

Helt i 2006
I 2006 reddet Tom Nordlie Viking fra nedrykk i siste serierunde. Tom Nordlie ble byens helt, og klubben prøvde å forlenge hans engasjement. Men etter sesongen byttet han klubb til Lillestrøm. Dermed byttet han plass med Uwe Rösler som måtte forlate Lillestrøm. Etter dette har han tydeligvis sunket på popularitetsskalaen i Stavanger.

Les mer om treningskampen Viking-Lillestrøm her.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.