RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nordlie ikke overbevist

Sist oppdatert:
Celio Pereira har vært kaptein for aldersbestemte landslag i Portugal i en årrekke. Men foreløpig har han ikke overbevist Start-trener Tom Nordlie.

Portugiseren gjennomførte sin første trening sammen med Kristiansandsklubben i Sørlandshallen fredag. Start er ute etter å sikre seg en duellspiller til sin sentrale midtbane, og ser for seg Pereira som et mulig alternativ.

- Han viste god touch med begge bein og hadde et lavt tyngdepunkt, men vi må vente noen dager til før vi får et bredere grunnlag å vurdere ham ut fra, sier Start-trener Tom Nordlie til Fædrelandsvennen.

21-åringen, som spiller på nest høyeste nivå i hjemlandet, blir ikke å finne på et Start-lag som i dag møter Lillestrøm.

Men Portugiseren skal være i Kristiansand i en uke. Og har dermed fortsatt noen dager på å overbevise Nordlie og co. om at han er spilleren Start trenger.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere