RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nordlie klar for Fredrikstad

Foto: Morten Holm/SCANPIX
Sist oppdatert:
Takket ja etter at klubben ble enig med Anders Grömhagen om sluttpakke.

Sent torsdag kveld sendte Fredrikstad Fotballklubb ut den bekreftelsen hele Fotball-Norge har ventet på: Tom Nordlie er ansatt som klubbens nye trener.

Han overtar laget umiddelbart og leder Fredrikstad mot Tromsø på Alfheim førstkommende søndag.

- Vi håper at Toms inntreden vil være med på å snu den negative trenden vi er inne i. Nå er første mål å sikre plassen i Tippeligaen. Det er åtte kamper igjen. Spillerne og trenerteamet skal stå på for å klare dette. Jeg må få takke Fredrikstad Spillerinvest AS, som økonomisk bærer dette i sin helhet ut 2009, sier administrerende direktør i FFK, Runar W. Henriksen.

Anders Grönhagens tid i klubben er dermed over. Svensken, som ledet Fredrikstad til sølv i Tippeligaen i fjor, har vært sykemeldt de seneste månedene.

- Anders Grönhagen og jeg har hatt jevnlig dialog siden han ble sykemeldt. Vi har hatt en samstemt interesse i å komme frem til en felles løsning på dette. Punktum for samarbeidet med Anders Grönhagen ble satt torsdag ettermiddag. Anders har gjort en stor jobb i FFK og førte laget til sølv i Tippeligaen i fjor. Vi er alle takknemlige for den innsatsen han har lagt ned i Fredrikstad Fotballklubb siden sesongstart 2007. Nå ønsker vi Anders Grönhagen lykke til videre, sier Runar W. Henriksen.

Tom Nordlie kommer fra trenerjobben i Kongsvinger, som han overtok i fjor høst. Han har tidligere trent en rekke klubber, blant andre Lillestrøm, Vålerenga, Start, Viking og Odd Grenland. Han ble kåret til årets trener da han ledet Start til tippeligasølv i 2005.

Arne Kristian Hansen blir med Nordlie fra Kongsvinger til Fredrikstad for å fortsette som fysisk og mental trener under Nordlie.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere