RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nordlie lei av Müller-maset

Foto: Svein Ove Ekornesvåg (Scanpix)
Sist oppdatert:
Tom Nordlie og Lillestrøm er kraftig lei alt fokuset på Heinz Müller.

ÅRÅSEN (Nettavisen): - Folk må la det bero snart, sier Tom Nordlie, tydelig mett av alle spørsmålene om hvordan Müller/Fevang-episoden har påvirket både laget og keeperen.

Han vil ikke gå så langt at han sier at folk ikke bør uttale seg og ha meninger om søndagens hendelse i kampen mellom Lillestrøm og Start på Åråsen. Men han synes det er i overkant mange som har fått komme til orde i saken.

- Jeg er overrasket over hvor mange som er meningsberettiget i saken, forteller Nordlie.

Selv reagerte han nærmest med vantro da han i torsdagens aviser så at Müller nærmet hadde sluppet straff etter måten han la Geir Morten Fevang i bakken på.

- Med så mye pepper Heinz (Müller) har fått i media, i tillegg til de to kampene han fikk, så er det vel straff nok, spør Nordlie pressekorpset på Åråsen.

Kan fortsatt anke
Daglig leder i LSK, Frank Grønlund, gikk torsdag ut og sa at klubben ikke kom til å anke NFFs avgjørelse. Akkurat det er ikke Tom Nordlie like sikker på.

- Vi har vel tre dager å bestemme oss på. Jeg skal gi innstillingen min til styret fredag, så tar de den endelige avgjørelsen da.

- Hva vil ditt råd være?

- Det sier jeg ikke.

Skulle Müller-dommen bli anket, vil LSK-keeperen kunne stå søndagens bortekamp mot Sandefjord. Hvis det ikke skjer, vil tyskeren stå over de to neste seriekampene, mot nevnte Sandefjord, samt bortekampen mot Fredrikstad den 22. juli. Først om en måned, hjemme mot Odd den 29. juli, kan Müller være tilbake som LSKs sisteskanse.

Kan bli styrket av episoden
Selv er Nordlie mer fokusert på å holde humøret oppe og ha rett fokus på treningene enn å dvele mer med «ukens snakkis». Som Stabæks Jan Jönsson mener han også at sin klubb kan komme styrket ut av mediestormen.

- Målet er å komme styrket ut av dette. Det er ikke mange som unner oss suksess, slik er det å være toppklubb. Min oppgave er at vi presterer best mulig hele tida, og jeg synes spillerne har taklet dette veldig profesjonelt. Heinz er god til å hjelpe seg selv, samtidig som han har fått god hjelp fra apparatet rundt, blant annet Jan Åge (Fjørtoft).

Etter kampen var LSK-treneren for øvrig forsiktig med å mene så mye om dommen NFF avsa onsdag. Men én ting er han sikker på.

- De skal få mye å gjøre på mandagene fremover. Det er rart at disiplinærforbundet kan overprøve en dommer som står sju meter unna situasjonen, mener Nordlie.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere