RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nordlie måtte stramme inn

(Scanpix)
Tom Nordlie sa klart fra til Start-spillerne om hva han syntes etter den første treningen på La Manga.

LA MANGA (TV 2 Nettavisen): Vålerenga, Start, Lillestrøm og Lyn startet omtrent samtidig. Da de andre hadde reist, var sørlendingene fortsatt igjen på treningsfeltet. Da de omsider hadde trent ferdig, samlet Start-treneren troppene ute på treningsfeltet.

Der fikk de en real lekse på noen minutter om disiplin. Nordlie var lei av gnålingen mot hans dommeravgjørelser og intern krangling mellom spillerne.

- Jeg har nesten ikke sagt noe i hele januar, men nå som vi er mer enn seks på trening – da ønsker jeg at vi er tilbake til den disiplinen vi pleier å ha, sier Nordlie forklarende til TV 2 Nettavisen etter treningen.

Han hadde 13 mann i aksjon på søndagens trening. Det er årsbeste for klubben. I januar har det vært få spillere på trening. Flere har drevet rehabilitering etter skader og operasjoner. Andre har drevet indivuduell trening. Det har gått utover treningsarbeidet.

- Det har ført til at det har blitt litt løsere i snippen. Nå må vi stramme inn litt, forklarer Nordlie.

Start hadde på det verste 12 mann ute med skader i januar. Nå er det åtte mann som ikke er helt friskmeldt. Se listen her .

- Jeg hadde håpet å begynne på null i januar, og at vi kunne utvikle oss videre derfra. Nå må vi først komme oss på null. Det skjer i løpet av én-to uker. Så får vi bruke resten av tiden til å utvikle oss. Men det er en lang oppkjøring, så det er fortsatt tid, sier Nordlie.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere