*Nettavisen* Sport.

Nordlie nærmer seg Start

Foto: Scanpix

Tom Nordlie sier til TV 2 Nettavisen at han er i en positiv dialog med Start. Men den fargerrike treneren vil nå først og fremst forsøke å sikre Sandefjord opprykket.

- Jeg venter på et kontraktsforslag fra Start via e-post. Så vil jeg gå gjennom dette sammen med mine juridiske rådgivere, opplyser Tom Nordlie til TV 2 Nettavisen onsdag ettermiddag.

- Jeg er i en positiv dialog med Start. Men jeg må foreta en helhetsvurdering med tanke på familien. Sånn som det har hvirket i media, ser det ut som jeg er giftet med en gestapo-kone, men det er flere faktorer som spiller inn, legger Nordlie til og nevner jobb, barnehageplass og trivsel generellt.

Opprykk med Sandefjord

Tom Nordlie liker egentlig dårlig å bli oppringt om trenerjobben i Start. Han vil først og fremst konsentrere seg om å rykke opp med Sandefjord.

- Det blir tøft å forlate Sandefjord. Jeg er blitt glad i spillerne og støtteapperatet, og rent emosjonelt blir det et problem å forlate klubben. Men proffesjonelt blir det noe annet, humrer Tom Nordlie til TV 2 Nettavisen.

Ambisjoner med Start

Start var på 90-tallet en fargeklatt i den øverste divisjonen. Nå satser klubben igjen på å ta steget opp til Tippeligaen.

- Om jeg skal klare å rykke opp med Start om jeg skriver under, vil være avhengig av spillerkjøp og andre faktorer i klubben, påpeker Tom Nordlie, og minner om at han enda ikke har skrevet under for Start.

- Vi er enig om de grove rammene, men som jeg har sagt er nå mitt fokus på å få Sandefjord opp til Tippeligaen, sier den tidligere Vålerenga-treneren.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.