Nordlie rørt til tårer

KRISTIANSAND STADION (TV 2 Nettavisen): Start-trener Tom Nordlie var så rørt over spillernes innsats etter seieren over Brann at han nær tok til tårene.

23.05.05 09:15

- Jeg er rørt over det gutta presterer på slutten av kampen. Etter at Brann har gått opp til 2-1, tar vi tak i kampen. Jeg synes vi imponerer derfra og inn, sier en tydelig beveget Nordlie til TV 2 Nettavisen.

HER KAN DU SE MÅLENE

Brann ledet 2-1 til det gjensto bare seks minutter. Da eksploderte Start-laget og parkerte Brann fullstendig. Jon Midttun Lie ble dagens mann med seiersmålet på overtid. Dermed har opprykkerne fra Sørlandet sensasjonelle 19 poeng og like mange mål.

Moral
- Vi spiller med en fantastisk moral. Vi gir oss aldri før fløyta går, og er ekstremt godt trent, sa banens beste, Bård Borgersen, til TV 2 Nettavisen.

Midtstopperen hos Start gjorde en fantastisk kamp, og vant nesten alt i lufta.

Likefullt er det helt uvisst hvem som trener Start neste år.

- Hvorfor i helvete skal jeg ha det travelt med å svare når fristen ikke går ut før i september, sier Tom Nordlie irritert når pressen maser om underskriften hans.

- Vi har det ikke travelt, vi har ikke avtalt møter, men vil snart sette oss ned, sier Start-investor og kontrakts-ansvarlig, Ernst Ravnaas, til TV 2 Nettavisen.

Skuffet og forbannet
Raymond Kvisvik var skuffet, og mente laget spilte taktisk uklokt på slutten. Bengt Sæternes var forbannet.

- Jeg gidder ikke prøve å forklare hva som skjer. Vi leder 2-1, og da skal vi vinne, sa Sæternes.

Brann-trener Mons Ivar Mjelde forklarte tapet med at laget ikke klarte å holde intensiteten.

- Vi hadde fullstendig kontroll, så begynner Start å vinne dueller. Jeg tror ikke Start er bedre trent. Spillerne gikk i døs på slutten av kampen, de var ikke i kjelleren og hentet krefter i dag, forklarte Mjelde i garderoben.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.