*Nettavisen* Sport.

Nordlie vil gjøre Brenne hel

Tom Nordlie vet hva som skal til for at Robert Korens erstatter skal slå ut i full blomst.

14.02.07 18:02

KR – LILLESTRØM 0-5

LA MANGA (Nettavisen): Simen Brenne har fått et stort forventningspress på sine 25 år gamle skuldre. Etter at stjernespilleren Robert Koren, som scoret ti mål og hadde ni målgivende i fjorårets sesong, forsvant til engelsk 1. divisjon, er Simen Brenne hentet inn fra FFK for å gå på smarte løp og score mål fra sin posisjon fra midtbanen.

- Jeg merker helt klart at det er et stort press her og forventninger om at vi skal ta gull. Men jeg prøver å tenke minst mulig på det, sier Brenne til Nettavisen.

Les også: - Årsbeste av LSK

I onsdagens kamp mot svake KR Reykjavik fikk 25-åringen tidvis vist at han kan erstatte Koren, slik TV 2s fotballekspert Nils Johan Semb, mener. Brenne forsøkte å gjøre noe konstruktivt fremover på banen hver gang han fikk ballen og gikk gang på gang på godt timede løp.

Det resulterte i et vakkert 3-0-mål etter innlegg fra Bjørn Helge Riise.

- Jeg trenger tid til å tilpasse meg, men det er LSK-kollektivet som er det viktigste – ikke enkeltspillere, understreker Brenne.

Trener Tom Nordlie har følgende å si om nykomlingen:

- Simen er på gang. Han går på mange riktige løp og har et stort potensial. Målet er å gjøre ham til en hel spiller. Derfor jobber jeg med det defensive spillet hans. Han må bli flinkere i gjenvinningsfasen, mener Nordlie, som får støtte av hovedpersonen selv.

- Ja, helt klart. Jeg har mye å hente der, innrømmer 25-åringen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.