RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(Scanpix)

Nordlie vil skrive bok

Sist oppdatert:
Start-trener Tom Nordlie er klar til å skrive en bok om mye av det han har opplevd.

LA MANGA (TV 2 Nettavisen): Start-treneren har fått tilbud fra fire forskjellige forlag, og kunne faktisk vært godt i gang. Det var planlagt skrivestart i desember i fjor, men grunnet forhold Nordlie ikke hadde kontroll over, ble det ikke noe av.

Lysten til å skrive en bok har likevel ikke blitt noe mindre.

- Men jeg vil ikke skrive en biografi. Det skal heller ikke handle om 4-3-3. Det måtte vært det jeg holder foredag om; selgeren, lederen, motivatoren, konfliktløseren, om evnen til å ha empati – lederrollen, sier Nordlie til TV 2 Nettavisen.

- Ikke noe om Vålerenga og Kjetil Rekdal?

- Nei, nei, fastslår Start-treneren.

Og forklarer:

- Jeg vil skrive en bok fordi jeg tror noen kunne hatt nytte av å lese den. Det er innholdet og substansen i det jeg står for som skal frem. Krydret med morsomme historier fra fotballen. Jeg ønsker å nå en bred målgruppe. Jeg har vært selger og lærer. Jeg har jobbet i fengsel og med psykisk utviklingshemmede. Jeg vil skrive en bok fordi jeg føler at jeg har noe å fortelle.

Nordlie vil ikke skrive boken selv, og etter at det ikke ble noen skrivestart i desember, er det lite trolig at noe vil skje under årets sesong. Han vil nemlig ikke at skrivingen skal gå utover den jobben han skal gjøre som fotballtrener. Det sannsynlige er da heller at skrivingen starter etter sesongen.

- Men jeg blir nesten litt redd når noen spør meg om jeg vil skrive en bok. Jeg ser ikke på meg selv som ekstremt dyktig eller viktigere enn andre. Jeg er bare meg fra Lillestrøm, jeg, sier Start-treneren.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere