Gå til sidens hovedinnhold

Nordmann meide ned tilskuer

Dakar-debutant Gjermund Frostad opplevde alle rallyføreres store skrekk søndag morgen.

Det gikk på grensen fort unna da Rally Dakars andre etappe gikk av stabelen i fjellene i Sør-Portugal søndag ettermiddag.

Krasjet med tilskuer
Under etappen fikk rallydebutant Gjermund Frostad plutselig to ivirige tilskuere mer eller mindre rett i fanget. Nordmannen fikk styrt unna den første, før han krasjet inn i sidemannen.

- Jeg måtte jo sjekke at alt var bra både med tilskueren, meg selv og sykkelen før jeg kunne kjøre videre etter den hendelsen, sier en lettere oppskaket Frostad i en pressemelding.

Farten i det aktuelle området var heldigvis lav, slik at ingen av de innblandede ble skadet.

Fornøyd Ullevålseter
Rallyets andre nordmann, Pål Anders Ullevålseter, ligger på tiendeplass etter de to første etappene i Rally Dakar.

Han er rimelig fornøyd med rittet så langt.

- Jeg må innrømme at jeg var litt negativ etter spesialetappen for jeg synes det hadde gått ordentlig dårlig. Det var utrolig glatt på det steinete og harde underlaget oppe i fjellene, og hver gang jeg forsøkte å gi gass så skled jeg bare ut. Når jeg nå har fått tenkt meg litt om, og tittet på resultatene, så er jeg vel ganske fornøyd likevel. Utgangspunktet er derfor glimrende når vi i morgen tar fatt på den første etappen i Afrika, sier Ullevålseter selv i en pressemelding.

Afrika neste
I kveld forflytter Ullevålseter og de øvrige deltakerne seg med båt til Marokko.

Den tredje etappen kjøres mandag 8. januar fra Nador til Er Rachidia og er totalt 649 km, hvor 252 km er spesialetappe på tid.

Reklame

Nå kan du trene med Norges beste trenere hjemme i stua