*Nettavisen* Sport.

Nordmann rundstjålet i VM-byen

OBERSTDORF (TV 2 Nettavisen): En 41-årig nordmann ble et av VMs få ofre for lommetyver, da han fikk frastjålet sin lommebok med reisekasse og kredittkort.

20.02.05 10:27

Politiet i Kempten, som VM-byen sorterer under, er ikke akkurat overarbeidet for tiden. De daglige pressemeldingene består stort sett av trivialiteter.

Lommetyver
En nordmann fikk frastjålet sin lommebok, inneholdende identifikasjonspapirer, 600 kroner, samt 250 euros. Han beskrev senere gjerningskvinnen som 35-40 år, 175 høy med langt mørkt hår. Kepmtenpolitiet ber eventuelle vitner om å melde seg!

Kvinne bitt
En politikvinne ble for øvrig bitt i hånda da hun forsøkte å ta hånd om to ekstremt fulle tilskuere på langrennsarenaen torsdag. Til tross for at hun hadde hansker på seg, ble hun lettere skadd. En lokal 21-åring ble deretter nødt til å overnatte på Oberstdorf politistasjon.

Overlevert til mor
En svært full 26-åring ble arrestert etter å ha angrepet andre tilskuere på vei ut fra hopparenaen. Mannen fra Unterallgräu ble overlevert til sin mor, som måtte komme hele veien til Oberstdorf for å hente ham, melder politiet.

Uheldig selger
Ellers er svartebørshandel med billetter en alvorlig geskjeft i alpelandsbyen. Men ikke alle selgerne er like heldige. En 49-åring som ville selge ulovlige billetter, traff på en litt feil person å selge til. Han tilbød billetter til en av de lokale politisjefene, som ville se ski-VM på sin fritid.

Dermed fikk 49-åringen konfiskert 51 billetter, og ble gitt en bot på 600 euro.

Verdien?
Noen unge autografjegere blandet sammen sikkerhetsvaktene i langrennsløypene med de aktive. Et par av politifolkene gikk på ski i løypa, sammen med noen av de aktive, da gruppa ble spurt om å skrive noen autografer. Etter kort tid skøytet de aktive videre, mens politifolkene fortsatte å skrive.

Det er uvisst om verdien på disse autografene vil stige i tiden framover, melder politiet i Kempten.

Flagg stjålet
Sist, men ikke minst, kan man melde om et flagg er stjålet fra en balkong på en bolig i VM-byen. Da tyven røsket ned flagget, ble også en del av balkongen skadet. Totalt er det meldt om en skade på 170 euros etter hærverket.

Mye folk
I hoppmetropolen Oberstdorf har det vært flere tilskuere på langrenn enn på hopp den første VM-uken.

Til sammen har det vært 120.000 tilskuere på de tre første konkurransedagene. 52.000 har sett langrenn, 42.500 har sett hopp, mens det har vært 25.500 på medaljeseremoniene. Faktisk var det flere tilskuere på kvinnejaktstarten enn på hopprennet i den lille bakken lørdag.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag