RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nordmenn til å stole på

Foto: Scanpix
Per-Åge Skrøder og Mats Zuccarello Aasen hjalp Modo til poeng da Peter Forsberg ble skadet.

MODO - FRÖLUNDA 3-3: Superstjernen Peter Forsberg fikk en smell i en nærkamp med Joel Lundqvist halvveis ut i første periode, og spilte ikke mer for Modo torsdag kveld.

«Foppa» hadde stått over tre kamper på grunn av en ribbensskade.

Frölunda gikk opp i 3-1-ledelse da fredrik Pettersson scoret 4,25 minutter ut i sisteperioden, men hjemmelaget kom tilbake. Og det skyldtes i stor grad Modos to største norske profiler.

Per-Åge Skrøder reduserte til 2-3 nøyaktig ett minutt senere, etter framspill av Mats Zuccarello Aasen, som for øvrig scoret Modos første mål i kampen.

Så spilte Skrøder fram Magnus Häggström i forkant av 3-3-målet, som kom midtveis i sisteperioden. Ettersom ingen av lagene klarte å score i spilleforlengningen, endte det med poengdeling.

- Det var vel ikke den beste kampen vi har gjort denne sesongen, men vi får være fornøyde med ett poeng, sier Häggström til Expressen etter Modos tiende strake hjemmekamp med poenggevinst.

Zuccarello Aasen ligger på fjerdeplass i poengligaen med 14 mål og totalt 34 poeng på 30 kamper denne sesongen, mens Skrøder er på en 15.-plass med sine 23 poeng. De to nordmennene er dermed klubbens beste poengplukkere.

Modo har klatret til tiendeplass i den svenske eliteserien, som ledes av HV 71.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere