RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nordmennene skuffet

Sist oppdatert:
Tom Stiansen ble beste nordmann med en 18. plass i slalåmrennet i Madonna di Campiglio. Han var den eneste norske som kom til mål i andre omgang.

Kroaten Ivica Kostelic vant sesongens andre slalåmrenn, og tok med det sin sjuende verdenscupseier. Manfred Pranger ledet solid etter første omgang, men klarte ikke å følge opp i andre.

Østerrikeren måtte nøye seg med tredjeplassen.

Først på 18. plass finner vi beste nordmann; Tom Stiansen.

Han lå på niende etter første omgang, men mistet muligheten til en topplassering da han nesten hektet i en port tidlig i andre omgang.

- Det ble en tung norsk dag, sa Tom Stiansen til NTB etter rennet.

Truls Ove Karlsen lå best an etter første omgang, og hadde fra sin sjuendeplass også en mulighet til å kjøre seg opp på pallen. Det var tydelig at Karlsen satset på nettopp det; I iveren etter å imponere bommet han allerede i tredje port.

- Det er sånn som skjer innimellom. Men det er veldig irriterende, sa Karlsen.

Dermed ble Tom Stiansen den eneste norske deltageren som fullførte to omganger, og også den eneste som fikk verdenscuppoeng.

- Dette var for svakt. Vi var svært passive som lag i dag. Det finnes vel en del forklaringer, men vi har ingen unnskyldninger for at det gikk som det gjorde, sa trener Atle Skårdal til NTB.

Hverken Hans Petter Buraas eller Aksel Lund Svindal kjørte raskt nok til en plass i finaleomgangen, mens Lasse Kjus og Andreas Nilsen kjørte ut.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere