*Nettavisen* Sport.

Nordsjælland kan overraske

Foto: Liselotte Sabroe (AFP/Scanpix)

Nordsjælland spilte på seg erfaring i fjorårets Champions League og kan kanskje overraske hjemme mot Zenit i kveld.

Midtukens langoddsmeny er i all hovedsak preget av tredje kvalifiseringsrunde til henholdsvis Champions League og Europa League, og det er svært mange ukjente lag for oss nordmenn. Molde skal i aksjon onsdag mot polske Legia Warszawa, mens Strømsgodset og Tromsø begge skal i aksjon torsdag. Tirsdagens meny er det liten grunn til å juble for, i all hovedsak er det store favoritter på farten og da er det ingen grunn til å bli overivrige med innsatsene.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

Dagens langskudd
Lyon - Grasshoppers B 7,25

Vi måtte virkelig slite for å finne et gangbart langskudd denne tirsdagen, men er Lyon i feriemodus kan være mulig å slå for revitalisterte Grasshoppers, som endelig var tilbake i toppen av sveitsisk fotball forrige sesong, selv om laget måtte nøye seg med sølvmedaljer. Sveits har bra ranking i Europa og både gullvinner Basel og sølvvinner Grasshoppers får delta i kvalifiseringen til det svært innbringende gruppespillet i Champions League. Lyon vinner naturligvis en hjemmekamp mot Grasshoppers ni av ti ganger, men Lyon er ikke igang med serien enda, mens Grasshoppers allerede har spilt tre seriekamper. 7.25 på at Grasshoppers sjokkerer ferieglade franskmenn er tirsdagens morsomste langskudd og kan være verd noen småkroner.

Dagens avslag
FC Nordsjælland - Zenit St. Petersburg

Hjemmelaget var direktekvalifisert til fjorårets gruppespill og selv om det ikke ble noen suksess, skaffet danskene seg svært verdifull erfaring på dette nivået. Har mistet sentrale spillere foran denne sesongen, men nye er kommet til. Russiske Zenit er storfavoritt til å avansere over to kamper, men russiske lag er ikke til å stole på borte. 1,55 på Zenit-seier i første oppgjør er det lett å hoppe bukk over tirsdag.

HTML EMBED

Norsk Tipping

BGFlashEmbed('http://widget.tippebannere.no/Moduler/TV.swf','tv','http://widget.tippebannere.no/OddsenHome.ashx?func=tvmatches','Nettavisen_Oddsen2.0');

Dagens spill
PAOK Thessaloniki - Metalist Kharkiv

Greske Paok mot ukrainske Metalist her og vi la ikke skjul på vår begeistring for ukrainske lag i fjor. Metalist vant Rosenborgs gruppe i gruppespillet i fjor, og røk ut mot Newcastle i 16-delsfinalen, men rakk å imponere fotball-Europa med offensiv fotball i fjor.

Den greske seriefotballen er fortsatt ikke startet, men Paok var med i gruppespillet både i 2010/11-sesongen og i 2011/12-sesongen. I fjor skuffet grekerne ved å ryke ut for Rapid Wien i kvalifiseringen. Paok endte på andreplass i serien sist sesong etter praktfulle 12-2-1 hjemme, men hadde hele 15 poeng opp til den suveren serievinneren Panathinaikos.

Metalist har innledet den hjemlige serien strålende og står med full etter tre seriekamper. Splittet de store i Ukraina sist sesong og endte på andreplass, 13 poeng bak sterke Shaktar Donetsk, men fire poeng foran Dinamo Kiev. Hadde meget sterke 8-5-2 på bortebane i serien i fjor, og er ikke et lag som legger seg bakpå. Seks argentinere og fire brasilianere finnes i stallen og er et meget kontringssterkt lag.

All den tid det spilles best over to oppgjør, kan man alltid argumentere med at bortelagene vil være fornøyd med uavgjort i første oppgjør, men det er ikke mye å velge på i kveld og 2,15 på at Metalist tar første stikk er fin odds og kan spilles singel.

Vår innsats på denne kampen og dette singelobjektet er som vanlig 100 kroner.

Spilleforslag tirsdag (innleveringsfrist kl 19.55):
Kamp 34 PAOK Thessaloniko - Metalist Kharkiv 2,80 3,10 2,15
Klikk her for å levere dette singelspillet (innsatsen styrer du selv)

Nyttige lenker for odds og tipping
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Klikk her å levere dette singelspillet (innsatsen styrer du selv)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.