*Nettavisen* Sport.

Norge - Hviterussland snart utsolgt

Vidar Riseth scorer 2-2-målet under privatlandskampen mellom Norge og Belgia på Ullevaal stadion onsdag kveld. Foto: Tor Richardsen / SCANPIX

Publikum strømmer til Ullevaal for å få et glimt av "Nye Norge". Allerede én uke for Norges kamp mot Hviterussland er over 20.000 billetter solgt til oppgjøret på landskampsarenaen.

- Vi har merket en veldig stor pågang til Hviterussland-kampen. Vi har onsdag allerede forhåndssolgt 20.000 billetter til kampen, forteller en strålende fornøyd billettsjef Knut Kristvang i NFF til TV 2 Nettavisen.

Han er overbevist om at Norges kamp mot Hviterussland på Ullevaal om én uke blir utsolgt.

- Jeg tror vi selger ut alle 25.500 billettene, og det blir nok umulig å sikre seg billett på selve kampdagen. Så mitt råd er at publikum bør sikre seg billetter så snart som mulig, sier Knut Kristvang.

- Den store interessen skyldes nok først og fremst at det er første kamp på hjemmebane i VM-kvalifiseringen. Men også de gode resultatenene Åge Hareide har vist med Norge etter han overtok, mener Kristvang.

Knallhard kamp om plassene
Også i Norges neste hjemmekamp mot Slovenia 13. oktober blir det kamp om plassene på Ullevaal.

- Til denne kampen har vi allerede forhåndssolgt 12.000 billetter. Så her går det unna, sier Knut Kristvang fornøyd.

Før han avslutter:

- Jeg tør nesten ikke tenke på pågangen dersom Norge får et godt resultat i Palermo mot Italia lørdag og Hviterussland onsdag.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.