*Nettavisen* Sport.

Norge har aldri tapt mot Kypros

Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix

Statistikken er på Norge og Drillos side.

16.10.12 14:50

Sportspills meny tirsdag
Lunsjtrav Drammen: Duell i lunsjen
V4 Hagmyren: Duger på lørdager!
Oddstips 1: Sveits stikker av
Oddstips 2: Her klarer ingen å score
Tippetips: Har aldri tapt mot Kypros
VM-kvalik: Premier League-spillerne

Midtukekupongen avvikles i dag og vies i sin helthet kveldens kamper i VM-kvalifiseringen.

Bonuspotten er oppe i 680.000 kroner. Bonuspotten tilfaller en eventuell alenevinner på dagens kupong.

1. Kypros – Norge
VM-kvalifisering gruppe E. Kypros tapte 1-2 borte for Slovenia fredag og ligger sist i gruppen. Scoringen deres kom sent og kypriotene var langt unna poeng. Dermed klarte de ikke følge opp den fine 1-0-hjemmeseieren mot Island, og det ser ikke ut til at Kypros er sterke nok til å hevde seg i denne ikke alt for sterke gruppen. Men de kan smykke seg med å være ubeseirede hjemme, hittil.

Kypros mangler V. Sielis (f) med suspensjon, men får tilbake Laban (m). Makridis (m) ser ut til å være ute.

Vi hadde liten tro på at Norge skulle klare poeng borte mot Sveits, men etter at Sveits tok ledelsen ved Gavranovic slo Norge tilbake, Hangeland satte en corner i mål til 1-1 og det sto seg kampen ut. Norge holdt Sveits unna mål i nesten 80 minutter og vi må innrømme at Egil Olsens taktikk fungerte, dog hjulpet av en smule hell. Dermed har Norge tap mot Island, seier mot Slovenia og uavgjort borte mot Sveits, ikke håpløst i det hele tatt. Egil Olsen sa før avreise til Sveits at han ville være fornøyd med fire poeng mot Sveits og Kypros, så da er det enkelt å regne ut hva planen, eller hvert fall målet, er i dag.

Det var få overraskelser i laget sist, vi registrerer at Søderlund (a) startet kampen og ble byttet ut for King først etter en times spill. Forren startet i forsvar og gjorde en god kamp, mens Wæhler satt på benken. I dag kan det muligens bli endringer på disse plassene, men de store omveltningene kommer neppe. Nordtveit (m) er suspendert og Hauger (m) sliter med litt sykdom. Gashi (m) er hentet inn i troppen og det er ikke helt umulig at vi får se ham i aksjon. Moa (a) og Bjørn Helge Riise (m) er ute. Vadim Demidov (f) og Alexander Tettey (m) er ikke med i troppen denne gangen.

Vi helgarderte Norges bortekamp på Island og det viste seg lønnsomt. Denne gangen mener vi at Norge skal ha noe bedre sjanser til å unngå tap. Norge vant 2-1 her i EM-kvalifiseringen sist, og enn så ukomfortabelt det er å stole på Norge, blir markeringen UB i kamp 1.

Så lett spiller du på oddsen på mobilen!

2. Romania – Nederland
VM-kvalifisering gruppe D. Romania og Nederland har stukket fra i denne gruppen, så en eventuell vinner i kveld vil ligge svært godt an. Rumenerne har vunnet 2-0 borte mot et blekt Estland og oppskriftsmessig 4-0 hjemme mot lilleputten Andorra. Mer imponerende var det at de vant 1-0 i Tyrkia på fredag. Talentet Gicu Grozav fra ikke alt for kjente Petrolul Ploiesti ga bortelaget ledelsen rett før pause i Istanbul, og rumenerne klarte å holde tyrkerne unna store målsjanser kampen ut. En imponerende borteseier som gir selvtillit og en veldig fin inngang til denne toppkampen.

Trener Piturca ser neppe behov for å endre mye i mannskapet som slo Tyrkia fredag. Torje, Stancu og Maricia fra start og et innhopp på Mutu kan bli resepten igjen.

Nederland har lagt EM-fiaskoen bak seg og står med full pott i denne gruppen etter 2-0 mot Tyrkia, 4-1 i Ungarn og 3-0 mot Andorra. Det hadde knapt gått et kvarter før van der Vaart og Huntelaar hadde gitt de orange 2-0 mot Andorra i en kamp som selvsagt aldri ble spennende. I dag kommer den store testen, selv om Romania normalt skal være grei skuring for nederlenderne. Seier er viktig, for det er bare gruppevinnere som er direkte kvalifisert til VM i Brasil, åtte gruppetoere må gjennom play-off og svakeste gruppetoer ryker ut.

Sneijder (m) og Robben (a) er ute for Nederland.

Romania viser gode takter og har noen unge talenter på gang, men Nederland er normalt et hakk hvassere og de taper neppe her heller. UB i kamp 2.

3. Kroatia – Wales
VM-kvalifisering gruppe A. Det gikk som vi trodde da Kroatia spilte borte mot Makedonia på fredag. Under press fra starten og under 0-1 kom de tilbake og vant kampen etter scoringer av Corluka og Rakitic. Dermed har kroatene gjort unna begge kampene mot makedonerne og vunnet begge to. De har også spilt 1-1 i Belgia og dette ser lovende ut med tanke på VM-sluttspill. Men veien er lang å gå og alt annet enn seier i kveld vil være et stort feilskjær.

Wolfsburg-spissen Ivica Olic har meldt forfall grunnet skade. Vi tror den nye trenerer Igor Stimac holder fast ved oppstillingen som ga seier på fredag, men han må erstatte Vukojevic (m) som er suspendert.

Wales så ganske håpløse ut i sine to første, som endte med 0-2 for Belgia og 1-6 for Serbia. De er et lag med et jevnt middels mannskap pluss tre store stjerner i Bellamy, Ramsey og Bale. Sistnevnte ble tungen på vektskålen mot Skottland på fredag, Bale scoret to og ga publikum mye å juble for i regnet i Cardiff. Wales gjorde en god kamp for en gangs skyld, og vi må bare unne trener Chris Coleman å sove om natten igjen, men veien til VM er lang, for lang, for Wales. I kveld er de store underdogs og helt avhengige av at Bale, Ramsey og de andre profilene leverer på maksnivå dersom det skal bli poeng.

Craig Bellamy (a) er eneste viktige fravær hos waliserne. Han var heller ikke med mot Skottland og vi tror ikke trener Coleman gjør mange endringer, kanskje ingen.

Kroatia skal normalt bli for sterke for Wales. Gareth Bale var nok til å slå Skottland, men vi tror hverken han eller Aaron Ramsey er nok til poeng i Osijek. H i kamp 3.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

4. Tsjekkia – Bulgaria
VM-kvalifisering gruppe B. Tsjekkia har fått en grei start på kvalifiseringen, uten å vise de helt store musklene. 0-0 i Danmark var kjedelig men tsjekkerne fikk poenget de kom for. Mot Malta fikk de jobbe litt før de scoret, men det var aldri tvil om hvor poengene skulle ende da profilene Gebre Selassie, Pekhart og Rezek scoret i 3-1-seieren. I dag må Tsjekkia ta initiativet igjen, det må forventes at de fører kampen og scorer de nødvendige målene igjen, selv om Bulgaria er en langt tøffere motstander enn Malta.

Trolig få eller ingen endringer hos tsjekkerne siden seieren fredag. Det meldes om skadefritt lag.

Bulgaria har spilt alle tre kamper hittil på hjemmebane. Armenia er slått 1-0, mens gruppefavoritten Italia ble holdt til 2-2 og Danmark til 1-1 sist fredag. Bulgarerne tok en tidlig ledelse ved Luzern-spissen Dimitar Rangelov, men fikk Bandalovski utvist før halvtimen var spilt og var godt fornøyd med 1-1 til slutt. Bulgarerne var under stort press hele 2. omgang og heldige som fikk ett poeng. I kveld får vi se dem på bortebane mot en tøff motstander, og vi forventer en mer defensiv strategi.

Ivan Bandalovski (f) er suspendert etter rødt kort mot Danmark. Men Dyakov (f) returnerer fra suspensjon. Berbatov (a) boikotter landslaget. Gargorov, Zanev og Sarnov er antaglig ute, som på fredag.

Tsjekkia skal være sterke nok til å ta dette. Flere av de viktigste spillerne viste god form på fredag og 1-0 skal være innen rekkevidde. H i kamp 4.

5. Island – Sveits
VM-kvalifisering gruppe E. Lars Lagerbäcks Island er oppe på 2. plass i gruppen etter en sterk 2-1-borteseier i Albania. Birkir Bjarnason ga islendingene 1-0 før Gylfi Sigurdson ble matchvinner på frispark ti minutter før slutt. Kampen var nær å bli avlyst på grunn av kraftig regn, men i en utsatt 2. omgang der det nesten ikke var mulig å spille ballen langs bakken, viste islendingene seg sterkest på dødballer og luftstyrke. Med seieren over Norge er Island oppe i 6 poeng og kan se ut til å bli gruppens store overraskelse. Det var imidlertid ikke bra at de tapte 0-1 på Kypros.

Sölvi Ottesen (f) returnerer fra suspensjon og det styrker forsvarslinjen, men Sigthorsson (a) og Thorvaldsson (a) er fortsatt ute, Danielsson er også ute ser det ut til, dessuten er Gunnarsson (m) suspendert denne gangen.

Sveits vant 2-0 i Slovenia og 2-0 mot Albania, men Norge og Egil Olsens kampplan ble for mye og trener Ottmar Hitzfeld måtte se to poeng gå ned sluket i sluttminuttene. Fortsatt topper Sveits denne gruppen som mange mener er kvalifiseringens klart svakeste, og har alle muligheter til å vinne den. Men tap på Island har de ikke råd til.

Sveits stilte med alle sine beste mot Norge, og kan stille likt her med unntak av suspenderte Derdiyok (a).

Island ser ut til å ha hevet seg et par hakk under Lagerbäcks ledelse, men i våre øyne er Sveits bedre besatt på alle plasser. Akkurat dette sa vi om Sveits på fredag også, og de vant ikke da, og selv om vi har stor tro på Sveits i dag blir markeringen UB i kamp 5.

6. Ungarn – Tyrkia
VM-kvalifisering gruppe D. Ungarn innfridde med 1-0 borte mot Estland i en kamp de burde og skulle vunnet klarere. Det ungarske mannskapet ser godt ut denne gangen, dog kunne de ikke hindre Nederland i å slå dem 4-1. Fra før har Ungarn slått Andorra 5-0. Ungarn ligger dermed interessant plassert, og øyner nok sjansen til å kapre en 2. plass bak Nederland. Seier over et vaklende Tyrkia i kveld vil være et stort skritt i riktig retning.

Dynamo Moskva-vingen Dzsudzsák er supendert, det er Juhász (f) også.

Tyrkia har tapt for Nederland og slått Estland 3-0. På fredag maktet de ikke svare på hjemmebane da Romania tok ledelsen halvveis. Dette er svakere enn forventet av Tyrkerne. Taper de i kveld også vil løpet i praksis være kjørt.

Målvakten Volkan Demirel var tilbake mot Romania fredag, uten at det hjalp. Tvert imot så var det Demirels feilvurdering som ga bortelaget vinnermålet. Trener Avci må klare seg uten Gonul (f) og Topal, de er skadet. Dessuten er Arda Turan (m) og Yilmaz ute, er det siste vi fanger opp.

Dette er Tyrkias siste sjanse slik vi ser det, og vi tror de vil gå hardt ut i dag da uavgjort ikke er godt nok. Det kan straffe seg, men skulle de scorer det første målet er det ikke godt å si hvordan dette ender. HUB i kamp 6.

7. Tyskland – Sverige
VM-kvalifisering gruppe C. Tyskland har vunnet tre av tre spilte hittil. Det har blitt 3-0 mot Færøyene i en halvsløv forestilling der spørsmålet bare var hvor stor den tyske seieren kunne bli, før de viste bedre takter i Østerrike og vant 2-1 der. Fredag ble et skaderammet irsk lag knust 6-1 i Dublin. Özil og Klose scoret ett hver, Reus og Kroos to hver, i en kamp der kvalitetsforskjellen etter hvert ble veldig synlig. Det irske målet kom i tilleggstiden da kampen for lengst var avgjort. I dag handler mye om hvordan det tyske forsvaret skal hanskes med Zlatan Ibrahimovic.

Philipp Lahm (f) returnerer fra suspensjon. Kapteinen Bastian Schweinsteiger (m) var tilbake og spilte fra start mot Irland. Det er noe usikkerhet rundt Kedihra (m) i dag. Ellers tror vi situasjonen er lik for trener Löw, han mangler Mario Gomez (a), Lars Bender (m), Sven Bender (m) og Mats Hummels (f). Men du verden så mange andre kvalitetsspillere han kan velge blant.

Sverige har spilt to kamper, begge av den enkle sorten, og står med full pott etter 2-0 mot Kasakhstan og 2-1 på Færøyene fredag. Kampen på Færøyene var imidlertid ikke så enkel, for det var hjemmelaget og Ålgård-profilen Rogvi Baldvinsson som tok ledelsen, og målvakten Nielsen stoppet alt av skudd fra Zlatan og svenskene den første timen. Frustrerte svensker klarte imidlertid å snu kampen, Zlatan og Kacaniklic scoret og bomben ble ikke detonert, ikke denne gangen. Litt sløv holdning av det svenske laget der, men det blir det garantert ikke i kveld når dommeren blåser i gang svenskenes tøffeste kamp, på Olympiastadion i Berlin.

Trener Hamrén kan trolig stille likt som sist, vi kjenner ikke til nye fravær. Zlatan på topp.

Hvor mange mål må Zlatan score før svenskene tar poeng her? Minst to, antagelig flere. Vi så for øvrig i EM hvordan Zlatan kan klistre på seg et helt forsvar og gi rom for andre. Likevel, dette skal Die Nationalmannschaft vinne på kvalitet og rutine. H i kamp 7.

8. Italia – Danmark
VM-kvalifisering gruppe B. Italienerne tok oppskriftsmessig ledelsen i Armenia på Pirlos straffespark etter bare 11 minutter, men måtte jobbe for seieren etter at Armenia utlignet ganske raskt. Italia hadde blåst mange klare målsjanser da Roma-spillerne De Rossi og Osvaldo satte hver sin spiker i kista i 2. omgang. Italia har nå 7 poeng og topper gruppen etter seire over Malta og 2-2 i Bulgaria.

Målvakt og kaptein Buffon har slitt med en lårskade etter kampen i Yerevan, men er klar for ny innsats melder det italienske legeteamet. Tidligere har legene sagt at Buffon kunne miste kampen. Vi forventer få endringer, dog er det snakk om at Balotelli (a), som har vært ute med skade, kan være klar for spill igjen.

Danmark presset på i hjemmekampen mot Tsjekkia, men måtte nøye seg med 0-0. Deretter presset de på borte mot ti bulgarere, men kom ikke lenger enn til utligning til 1-1 og et skudd i stolpen. To poeng på to spilte er nok ikke helt i tråd med danskenes ambisjoner, og nå skal de spille gruppespillets antatt tøffeste kamp.

Trener Morten Olsen brukte Bendtner (a) fra start i Bulgaria, mens Cornelius (a) kom innpå for Kristensen allerede i det 36. minutt. Nå er Cornelius suspendert. Jørgensen er skadet. Olsen gjør muligens endringer på en plass eller to, men laget vil trolig bli ganske likt som mot Bulgaria.

Danmark har et godt lag, men det vil være svært overraskende om de skulle få med seg poeng fra Milano. Når de ikke slår ti mann fra Bulgaria, vinner de neppe her. H i kamp 8.

9. Albania – Slovenia
VM-kvalifisering gruppe E. Albania har slått Kypros 3-1 hjemme og tapt 0-2 for Sveits. Vi hadde tro på dem hjemme mot Island fredag, men den tapte de 1-2. Om kampen hadde fått et annet resultat dersom det hadde gått an å spille ballen langs bakken og ikke bare slå høyt og langt i det kraftige regnværet, får vi aldri vite. Kveldens kamp blir avgjørende for Albanias sjanser i denne gruppen, tror vi. Vinner de her er de fortsatt med, taper de vil de trolig ikke klare å henge med Sveits, Slovenia og Norge.

Trener Gianni De Biasi har hatt få skader i laget, men kanskje blir han fristet til å gjøre endringer siden det ble tap for Island. Vi tror ikke det, vi tror de samme får sjansen igjen. Dog ikke kapteinen Lorik Cana (m), Lazio-spilleren er suspendert.

Slovenia styrte hjemmekampen mot Kypros fredag og vant som forventet. Det ble 2-1 til slutt, etter at kypriotene fikk redusert på tampen. Men med tap i de to første mot Sveits og Norge, er slovenerne avhengige av poeng her for ikke å falle av.

Den rutinerte Chievo-forsvareren Bostjan Cesar er suspendert etter rødt kort forrige kamp. Fra før er Valter Birsa (m) ute.

Også i dag er det meldt massive mengder regn i Tirana. Albanerne taklet dette dårlig sist, og kvaliteten på det som skjer på banen i dag kan bli lav. Kanskje er dette kupongens 0-0. Lagene møttes to ganger i 2008 og spilte 0-0 begge ganger. Bortelaget trenger poengene desperat, like desperat som hjemmelaget. Uavgjort og få mål er det vi tror mest på, og vi markerer UB i kamp 9.

10. Belgia – Skottland
VM-kvalifisering gruppe A. Belgia topper gruppen etter tre spilte. 1-1 hjemme mot Kroatia og sterke borteseire 2-0 i Wales og nå sist 3-0 i Serbia. Dette er oppsiktsvekkende sterkt, og det spirer og gror i belgisk fotball. Christian Benteke, tidligere Genk-spiss som nå er solgt til Aston villa, er bare 21 år men fremstår som en av kampens store profiler og scorer det første målet. Belgia er under press tidlig i kampen, men tar over showet og vinner hele 3-0. Dette gir selvtillit, og dette var et belgisk lag uten Fellaini og Lukaku.

Trener Marc Wilmots kunne benytte både Witsel (m) og Kompany (f) mot Serbia, og det ligger an til et lignende lag i dag. I tillegg returnerer Anderlechts Guillaume Gillet (m) fra suspensjon. Fellaini (m), Lukaku (a) og Defour (m) er ute.

Skottland tok ledelsen i Wales ved James Morrison, men tapte kampen etter at walisernes Bale scoret i det 81. og 90. minutt. Tapet var fortjent, skottene fikk aldri skikkelig tak i kampen selv om de ledet lenge, og nå ser det dystert ut for VM-deltagelse. 0-0 mot Serbia og 1-1 mot Makedonia er ikke nok i denne gruppen der Belgia og Kroatia er i ferd med å få en luke i toppen. I dag må skottene for en hver pris unngå tap.

Brown, Forrest (a), Snodgrass (m), Rhodes (a), Naismith (a) og Grant Hanley (f) er ute. Adam (m) og Webster er usikre. Trener Craig Levein har derfor hentet inn Celtics Kris Commons (m), som har vært ute av landslaget en periode, og Don Cowie (m) fra Cardiff. Darren Fletcher (m) og Steven Fletcher (a) var tilbake mot Wales fredag.

Vi har liten tro på skottene denne gangen. De klarte 0-0 mot Serbia, men dette blir antagelig tøffere. H i kamp 10.

11. Polen – England
VM-kvalifisering gruppe H. Polen har bare spilt to kamper hittil og står med fire poeng etter 2-2 i Montenegro og 2-0 hjemme mot Moldova. Dortmunds Blaszczykowski scoret på straffe mot Moldova og sikret viktige poeng sammen med Legia Warzawa-forsvareren Wawrzyniak. Polen var en liten skuffelse i EM og det lille vi har sett av dem i denne kvalifiseringen bærer heller ikke bud om noe ytt storlag fra Polen. Når det er sagt, så er de slett ikke sjanseløse på avansement fra denne gruppen der England blir den største utfordreren, med Ukraina og Montenegro hakk i hæl. Polen spilte ikke på fredag og de må unngå tap i dag, gjerne vinne, men absolutt ikke tape.

Bordeauxs midtbanestjerne Obraniak returnerer fra suspensjon. Blaszczykowski (m) er skadet, det er et stort minus. Polanski (m) er ute.

England har inntatt tabelltopp etter 5-0 mot San Marino på fredag. Fra før er Moldova slått med samme sifre, mens det ble 1-1 mot Ukraina på Wembley. Rooney scoret to ganger mot San Marino, Welbeck også, og Oxlade-Chamberlain la på til 5-0. England besto ikke den første store testen i denne gruppen, hjemmekampen mot Ukraina, og her kommer den andre kampen der England må jobbe for å vinne.

Walcott måtte ut etter ti minutter på fredag med en skade i brystet og er ute her. Kyle Walker (f) står trolig også over i dag. Frank Lampard er fortsatt småskadet og Carrick tar trolig hans plass igjen. Trener Roy Hodgson varsler opptil seks endringer i laget. Glen Johnson og Steven Gerrard (m) returnerer fra suspensjon. Ashley Cole, Joleon Lescott og James Milner ble hvilt mot San Marino, men kan være tilbake her. På topp fortsetter Rooney, mens Welbeck trolig erstattes av Jermain Defoe.

Polen har ikke slått England siden 1973, og vi kan ikke se at de er sterke nok til å spille ut England i dag. Men uavgjort er ikke utenkelig her, selv om England vinner dette på en god dag. UB i kamp 11.

12. Spania – Frankrike
VM-kvalifisering gruppe I. Kupongen rundes av med denne godbiten. Spania har vunnet 1-0 i Georgia, der seieren satt langt inne, og 4-0 i Hviterussland nå på fredag. Det var Barcelonas Pedro som ble kampens store stjerne. Etter å ha sendt en pasning til Jordi Alba som ga spanjolene ledelsen etter bare 12 minutter, scoret Pedro tre selv. Hviterussland spilte ikke dårlig, men når Spania har dagen er de umulig å slå.

Trener Vicente del Bosque kan ikke benytte seg av de skadde Barcelona-forsvarerne Carles Puyol og Gerard Piqué. Javi Martínez er hentet inn, men han satt på benken mot Hviterussland, det var Ramos, Arbeloa og Albiol som fikk spilletid. Ramos sliter visstnok med en liten skade og holder kanskje ikke en hel kamp. Ellers ok.

Frankrike står også med full pott etter 1-0 i Finland og 3-1 hjemme mot Hviterussland. Franskmennene spilte ikke på fredag, og det siste vi så av dem var den underholdende 3-1 seieren mot hviterusserne, da var de gode men de må opp på et enda høyere nivå for å ta poeng på Vicente Calderon i Madrid.

Mavuba, Chantome og Diaby (m) er skadet og Yanga-Mbiwa (f) er suspendert. Frankrike og trener Deschamps har varmet opp med en treningskamp mot Japan, der Sissoko, Capoue og Matuidi spilte på midten, Lloris i mål, og forsvarsrekka besto av Debuchy, Koscielny, Sakho og Clichy. Menez og Benzema spilte på topp i trespann med Giroud aller fremst. Dette laget var tatt ut med tanke på å matche Spania, så vi får tro at vi får se noe ala dette. Ellers er Cabaye og Ribery tilbake, og Evra (f) skal være tilgjengelig igjen etter skade

Det handler om 1. plass og direkte adgang til Brasil når disse gigantene møtes igjen. Spania var flere hakk bedre enn Les Bleus og ville mye mer da de slo dem 2-0 i EM-sluttspillet. Er Spania blitt dårligere eller Frankrike bedre siden den gang? Nei, mener vi. Frankrike har kanskje hevet seg et par hakk, men ikke nok til å vinne borte mot verdens beste fotballag. H i kamp 12.

Klikk her for å levere vår 96-rekker

Klikk her for å levere vår 432-rekker

96-rekker:

HTML EMBED
Tipping Midtuke, frist: 16.10.2012 19:55
1. Kypros - Norge U B
2. Romania - Nederland U B
3. Kroatia - Wales H
4. Tsjekkia - Bulgaria H
5. Island - Sveits U B
6. Ungarn - Tyrkia H U B
7. Tyskland - Sverige H
8. Italia - Danmark H
9. Albania - Slovenia U B
10. Belgia - Skottland H
11. Polen - England U B
12. Spania - Frankrike H

-

432-rekker:

HTML EMBED
Tipping Midtuke, frist: 16.10.2012 19:55
1. Kypros - Norge H U B
2. Romania - Nederland U B
3. Kroatia - Wales H
4. Tsjekkia - Bulgaria H
5. Island - Sveits U B
6. Ungarn - Tyrkia H U B
7. Tyskland - Sverige H
8. Italia - Danmark H
9. Albania - Slovenia H U B
10. Belgia - Skottland H U
11. Polen - England U B
12. Spania - Frankrike H

-

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.