RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Norge må stoppe Grit Jurack

(scanpix)
Sist oppdatert:
RIJEKA (TV 2 Nettavisen): I fjor måtte Tyskland klare seg uten en skadet Grit Jurack i EM. Da gikk det dårlig. Nå er hun for alvor tilbake. Tror du Norge klarer å slå Tyskland i kveld?

Grit Jurack har i en årrekke vært Tysklands farligste spiller. Den venstrehendte bakspilleren har et av verdens hardeste skudd, og kvier seg ikke for å bruke det.

Med i medaljekampen
Med Leipzig-spilleren tilbake på banen har plutselig Tyskland meldt seg på i medaljekampen i VM. Ikke mange hadde trodd det før mesterskapet startet.

Sammen med klubbvenninne Ingrida Radzeviciute er hun Tysklands mest kjente spiller, men i VM har også målvakt Sylvia Harlinger, Milica Danilovic og Melanie Schliecker stått frem.

På benken har Tyskland ringreven Ekke Hoffmann. Han er kjent som en slu taktikker og har tatt med en rutinert tropp, hvor han har bygget laget rundt flere av Else-Marthe Sørlie Lybekks lagvenninner i Leipzig.

Råd fra Sørlie Lybekk
I tillegg til Jurack og Radzeviciute, representerer også Danilovic og Nikola Pietzsch den øst-tyske storklubben.

Nøkkelen til norsk suksess i kveldens kamp, blir å stoppe Leipzig-spillerne, og Sørlie Lybekk har helt sikkert noen gode råd til landslagssjef Marit Breivik.

Hva tror du? Klarer Norge å slå Tyskland i kveld? Skriv inn i kommentarfeltet under.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere