RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Norge og Danmark i futsal-samarbeid

Norge og Danmark har inngått samarbeid om å utvikle futsal-konseptet i Skandinavia. - Dette er positivt for utviklingen av futsal i Skandinavia, sier en fornøyd daglig leder i IFS Frank Hartvedt.

Norgesbaserte IFS Indoor Football Scandinavia er medlem av Det internasjonale innendørsfotballforbundet (AMF) og er ansvarlig for utviklingen av idretten i Skandinavia. Nå har IFS møtt representanter for det danske idrettsforbundet DAI for å legge forholdene til rette for et futsalsamarbeid mellom Norge og Danmark.

DAI er en av få idrettsorganisasjoner i Danmark som promoterer innendørsfotball/futsal. Organisasjonen har 90.000 medlemmer og er et av de største forbundene i Danmark.

- DAI er en seriøs og velrennomert organisasjon, og vi har stor tro på at et samarbeid med dem vil være positivt for utviklingen av innendørsfotballen i Skandinavia, sier daglig leder Frank Hartvedt i IFS til TV 2 Nettavisen.

DAI vil bli en offisiell partner til IFS iht Det internasjonale innendørsfotballforbundet (AMF). IFS og DAI vil blant annet samarbeide om å ta ut den danske landslagstroppen i innendørsfotball som skal delta i EM-kvalifisering neste år, opplyser IFS til TV 2 Nettavisen.

PS: Over 30 000 spiller innendørsfotball, eller såkalt "futsal", i Norge i regi av IFS. Nå har Norges fotballforbund (NFF) også lansert et innendørsfotball-konsept. Coca Cola-cup spilles etter samme prinsipper som IFS's og vil ha jevnlige innendørsturneringer over hele landet fra november til mars.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere